Norge-Frankrike i kveld!

Norge møter Frankrike i kveld, og det kan bli tøft. Som eneste lag har Norge full pott før mellomruden og det kan holde å vinne 1 kamp. Allikevel er det lurest og ihvertfall vinne to kamper, men kjenner jeg Norge rett så går de for tre seiere. Helt naturlig det! 

Hvis Norge spiller som de har gjort i gruppespillet så har jeg ingen tro på noen seier mot sterke Frankrike. Allikvel tror jeg at jentene har jobbet mye de siste dagene og er klare for en liten revansje. Tiltross for tre dårlige kamper (etter min mening) så kan man finne flere positive ting. De spilte blant annet en god 1.omgang mot Serbia og de nekter å tape. De lå under mot både Tsjekkia og Ukraina, men skjerpet seg da det gjaldt som mest. Ellers har jo forsvarsspillet så og si vært greit også, det er fremover de sliter mest nå.  Leste i en eller annen avis at det var over 400 (?) kamper siden Norge bare hadde scoret 18 mål. Jentene bare himler med øya av alle bomskuddene.  Det er ikke bra, sier en ærlig Herrem. Hun har sikkert veldig lyst til å få en revansje i dag etter 3 bomskudd i forrige kamp. 
Norge kunne ha hatt flere pluss mål etter denne runden med tanke på motstanderen, men istedet ble det bare fem. For to år siden hadde de 43 mål i pluss, det er store forskjeller. Linn Sulland klarer ikke å forklare måltørken når NRK spør. ''Nå legger vi kampene bak oss,lærer av det og tar med oss det som er bra'' sier Ida Alstad i samme artikkel. Det er en god innstilling :)  

Ekspertene mener Norge har en god sjans, fordi Norge har blant annet en bedre keeper. Se video HER.  KAMPEN BEGYNNER 18.10 på TV2 :) 

Litt annet før kampen: 

Det menes masse om håndballjentene, og Camilla Herrem er en av de som følger mest med på twitter. Det er ikke bare bare. Blant annet Ole Erevik har gått hardt ut mot de norske jentene og Camilla Herrem har også fått andre ting slengt på nett. Hun mener folk heller må finne på noe annet enn å slenge dritt.!! 

Heidi Løke kunne ha tenkt seg  å stille i spyd-NM neste år, men hun har også en fortid som skuespiller. Anja Edin har en gang blitt stoppet av politet fordi hun kjørte for sakte og vinglete. Lengere ned i artikelen finner du også link til intervju med Sulland, Gossè og Herrem.  

Clèopatra Darleux ble kåret til verdens mest sexy idrettskvinne av en franksavis, men hun føler at Linn Sulland er en ''trussel''. Vi kaller henne bare Barbie, sier hun til TV2 

EM reserve Isabel Blanco har blitt filmet i tre dager i et program som skal sendes i England. Hvis det blir populær så sendes det også i flere land.   


Nei du ser ikke dobbelt.   Begge EM keeperne har hver sin tvilling, som er utespiller. 


 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar