Norge snudde det igjen...

VI ER I SEMIFINALE OG JEG SKAL SE DEN LIVE :D :D :D For en kveld. 

Norge starter ikke så bra, og kampen i går så ut som jentene hadde glemt. Forsvaret var ikke bra nok, Katrine reddet ikke så mye og fremover bommet og feilet vi. Isabelle Gulldén lekte med de norske jentene i 1.omgang. Anja Edin fikk komme inn og hun var med på å snu trenden. Hun lekte med svenskene! Det ble et par bomskudd og noen feil, men hun var den eneste som gikk på mål. De siste fem minuttene var det Anja show, hun scoret 2 mål, hadde en assist og skaffet en straffe. Norge vant de siste fem minuttene (ca) 5-2. Dette gjorde at de lå kun under med 2 mål til pause, stillinga var 12-14. 

Etter hvilen velger Thorir og sette Anja på benken,  noe som er uforstålig for mange.  Norge og Sverige scorer annen hver gang i en periode, og Katrine redder også et par baller. Linn Sulland som ikke hadde en god 1.omgang kommer inn og får styrt spillet litt. Sverige holder oss 1 mål og 2 mål under hele veiene. Heidi skaffer straffe 8 minutter ut i 2.omgangen, den setter ikke Ida Alstad i mål. Den samme situasjonen skjer like etter, men da er det Anja som får sjansen fra straffemerket. Hun smeller ballen i mål og blir stående uttpå banen. Det skal vi være glade for, hun snur det hele. Det blir flere assist og noen mål til. Hun fikk også igang Linn Sulland som scorer fem mål i andre omgang etter fem bom i 1.  Den ene scoringen var helt vill, Linn sender ballen til Anja som er i lufta når hun får ballen og hun klinker ballen  i mål. FANTASTISK!!  Edin avslutter med et backhandinnspill til Løke, som dessverre bommer! Det skal sies at Anja også står godt bakover i 5-1 forsvar, gledelig og se. 

3. Karoline Næss: Spilte ikke
4. Stine B. Oftedal: Spilte ikke
5. Ida Alstad: 5  Setter inn tre baller i 1.omgang, men har også noen bom og feil.  Tre strake bom etter hvilen, fighter bra bakover og slutter aldri å skyte! 
6. Heidi Løke 7 Figther og sloss inne på linja, skaffer straffer og scorer fem mål. Mangler litt bakover!
8. Karoline Dyhre Breivang  Anonym, får heller ikke spille så mye. To feil fremover. 
9. Kikki Lunde-Borgersen: Står opp bakover utover i matchen, og smeller ballen i mål en gang.  Går litt tregt fremover, for mye på tvers. Har et par assist til Anja i 1.omgangen! 
11. Anja Edin:  Det hun gjør i dag er fantastisk. Kommer inn fra benken i begge omgangene, får fart på spillet og leker seg på banen. Tok et par piruetter, fikk ballen ut til kant og satte inn noen susere. En veldig god kamp av Edin som var med på å sikre Norge en semifinaleplass. I tillegg står hun bra bakover i 5-1!  Hennes beste EM kamp!! 
13. Marit Malm Frafjord 6 Står bra bakover, men er anonym fremover. Forsvaret til svenskene passet Løke bedre! 
14. Ida Bjørndalen 2 Kommer inn for Sulland i 1.omgang, men får det ikke til. Har en assist og to bom. 
15. Linn Jørum Sulland: Jeg synes det er sterkt av Sulland og komme tilbake etter en fæl 1.omgang (5 bom/5 skudd). Hun scorer fem viktige mål når det gjelder og har et godt samarbeid med Anja. 1.omgangen trekker allikevel litt ned! 
18. Linka Riegelhuth Koren Starter bra fremover med 3 mål, men er ikke helt  tilstede bakover i 1.omgang. Ikke hennes beste kamp. 
19. Linn Gossé 6 Bommer på sitt 1.skudd, men scorer to fine mål i 2.omgang. Linn har vært Norges beste venstrekant hittil synes jeg. 
20. Maja Jakobsen: Er inne litt for Linka i slutten av 1.omgang og starten av 2. Får ingen utspill og vi ser ikke mye til henne i kampen. 
23. Camilla Herrem 4 Veldig anonym, får ingen sjanser på mål.

16. Katrine Lunde 6 Ender opp med en redningsprosent på 38 (på den strenge), ikke en kjempe match. Allikevel tar hun noen viktige baller, men kunne tatt noen flere. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar