Hurra for Heidi Løke

Heidi Løke fyller 30 år i dag, den 12.12.2012 :)  Nå har hun fått semifinaleplass i bursdagsgave på forskudd, nå gjelder det bare å få tak i gullet i tillegg!!

Heidi fikk sin mesterskapsdebut på landslaget for fire år siden, EM 2008. Etter det har hun vært en fast spiller på Norge og vært med på å vinne både EM x2, VM og OL. Hun omtalte OL gullet som det største hun har opplevd på håndballbanen. Heidi har også blitt kåret til verdens beste spiller (i 2011) og er også nominert til årets kåring. Det er ingen spiller som er i nærheten offensivt på strekplassen, rett og slett. Løke får som regel tak i alt som kommer inn på strek, tar den såkalte Løke vendingen og banker ballen i mål enten med høyere eller venstre hånd. Vi håper Heidi fortsetter i mange mange år til, og det blir morsomt å følge henne videre :) 

Heidi spiller sin 2.sesong i Gyør, men har tidligere spilt i Larvik. Der har hun også vunnet den gjeveste europatittelen, nemlig Champions League. Hun har også gitt ut egen bok der hun skriver om at hun ikke var noen barnestjerne, og hvordan hun har klart å komme seg dit hun er i dag. Boka heter Heidi Løke - gi aldri opp og du kan få kjøpt den blant annet HER, eller så tror jeg de kan kjøpes i alle bokhandler :) 

 
Gratulerer så mye med dagen, Heidi!! 

Én kommentar


AndreaKb
-20.12.2012 kl:18:55


Du har en veldig fin blogg :)

Ønsker deg en fortsatt fin torsdag!

Hadde vært korselig med komentar på bloggen min også?

Skriv en ny kommentar