Julekalender #5 - JULAFTENDa har dagen kommet, julaften er her. Selvføglelig har jeg en premie til en heldig i dag også. Siden det er jul så skal alle få en fair sjanse til å vinne og det blir derfor ikke et spørsmål....  Det eneste du må gjøre er å skrive ditt beste håndballminne (enten en enkel kamp, en enkel prestasjon av en spiller, kåringer dette året ++ )  fra året som har gått + den spilleren dere mener har utmerket seg mest i 2012. 


Det har vært et innholdsrikt år for håndball Norge. Anja Edin har utmerket seg både for Larvik og Norge, hun ble blant annet kåret til EMs mest verdifulle spiller. Linka har vært fantastisk, spesielt i OL utmerket hun seg veldig. Kari Mette valgte å gi seg etter åtte år på landslaget, hun avsluttet karrieren etter sitt 2.OL gull. Camilla Herrem fikk seg derfor en ny partner på venstrekant, Linn Gossé som har ventet lenge på denne sjansen. Kari Aalvik Grimsbø fikk sitt virkelige gjennombrudd på landslaget etter at Katrine ikke var seg selv i OL, Kari var svært delaktig når Norge vant OL gull. Det blr et sølv i EM, noe som også er veldig bra. Allikevel er det kanskje litt uvant for de jentene som har vunnet gull etter gull de siste årene. Dette er bare noe av det som har skjedd dette året, minner som er morro å se tilbake på :) Vi kan være stolte av disse fantastiske jentene! 

SVARFRIST: 27.desember klokken 23.59  

19 kommentarer


Mathilde
-24.12.2012 kl:00:22


Jeg har utrolig mange håndballminner, men jeg må si at noe av det største jeg har gjort i livet mitt var å intervjue Isabel Blanco! Jeg var helt i himmelen.. så var det jo at jeg og laget mitt (Nesjar j99) kom på 2. Plass i kristiansand dyreparkencup! Det var stort!:)) har jo utallige opplevelser med bilder og kamper med LHK, men en spiller som har utmerket seg er nok Anja Edin! Hun kom inn son en racer i larvik! Isa er jo min store favoritt, så jeg må si henne også ;) håndballskolen med alle stjernene var også sykt for meg! Takk for meg.. :))
Marion
-24.12.2012 kl:08:41


Jeg syntes Anja Edin var den som fart på spillet i em hverfall. Helt utrolig at hun klarer så bra innkast til Heidi Løke..og et fantastisk bra backhands skudd;)
smudi
-24.12.2012 kl:11:14


Mitt beste håndballminne var i EM i 2010!

Da var eg å såg Norge-Ungarn og Norge vant 32-14!

Og fikk sagt hei!:)
-24.12.2012 kl:11:19


Utrolog mange bra håndballminner, men.mitt favoritt minne må være hvordan jentene klarte å snu alt under OL :-) hvordan Grimsbø kommer inn og snur mange kamper og at hun klarer å komme på så høyt nivå med en av verdens beste keepere:-) når jente snudd alt og de gikk til topps var en gantastisk følelse. En spille som har utmerket seg ekstremt er kari grimsbø får årets OL kom hun bare innpå når det var noen straffer eller bare i veldig få perioder. nå er du hun som.var en av hovedprikkene i årets OL.
Elise
-24.12.2012 kl:12:29


det som sitter best i minne må nok bli kvartfinalen i OL mot Brasil, både på grunn av opphentingen og ikke minst Kari Aalvik Grimsbø. samtidig så sitter em-finalen friskt i minne, så klart selv om jeg kun så 2. Omgang og de 4 ekstremt spennende ekstra omgangene. Høy puls, spenning, glede og frustrasjon. Hadde troa og mista troa om hverandre, jeg var nok småirritert etter finaletapet så har jeg nok håndballkunnskapklarer jeg på en positiv måteå si at vi norske folk og også håndballjentene er såpass bortskjemte med gull på gull på gull så sølv og et tap har vi bare godt av, samtidig er sølvmedalje bra! :)
hildegunn lisland
-24.12.2012 kl:14:01


Mitt beste håndballminne for dette året er årets EM Finale mellom Norge - Montenegro. Så utrolig spennende. Gratulere til Norge med sølv. Og årets spillerutmerkelse er utvilsomt Anja Edin. Hun har gledet mitt håndballhjerte mest :) En god jul til dere alle LarvikogNorgeblogg.no-venner :) Juleklem til dere fra meg. <3
Carina Hansen
-24.12.2012 kl:14:08


Beste håndballminne i år var å endelig få oppleve min første håndballkamp som publikum under Mødelringen Cup i Bergen. Det var utrolig artig, og ga enda mer mersmak på håndball. Hvem jeg mener har utmerket seg mest i 2012: Anja Edin <3
Hedda Tvete Syversen
-24.12.2012 kl:23:02


Mitt beste håndballminne var når jeg var på håndballkamp, Larvik mot et spansk lag. Vi tok en kosetur med det gamle håndballaget mitt. Da møtte jeg en del av spillerne etter kampen, og fikk mange autografer. Kjøpte også keeperdrakta til Cecilie Leganger, som virkelig er forbildet mitt innen håndball. Jeg syns Ida Alstad har utmerket seg best :)
Mia
-25.12.2012 kl:19:22


Mitt beste håndballminne er når jeg var på møbelringen cup i år i Bergen og jeg møtte mangen av spillerene !!!

Anja Edin har vært flink , hun var flink i em til å spille opp andre og skyte selv !!
Ingrid Vanebo
-25.12.2012 kl:23:21


Mitt beste håndabllminne i år må være OL i London. At de norske jentene vant hele greia til tross for alt det negative som ble skrevet i media, synes jeg er fantastisk bra! Jeg synes Anja Edin har utmerket seg mest i 2012. For en fremgang!!! Hun har blitt mye mer stabil, og hun er på sitt beste er hun i verdenstoppen! Håper virkelig hun får flere gode kamper for Norge. Det er veldig mange andre som har spilt utrolig bra, men jeg synes hun har hatt den største utviklingen.
Ida Lorvik
-26.12.2012 kl:22:36


Mitt beste håndballminne er OL i London. Norge viste verden at de er sterke selvom media skriver negativt om dem. Den som har utmerket seg i 2012 er Anja Edin. Hver gang Anja var ute på banen ble det mere fart på spillet, og de gjorde ting riktig.
Sunniva
-26.12.2012 kl:23:16


Beste minne i år var vel EM-finalen i Serbia: Norge-Montenegro. Jeg hadde nettopp spilt håndballkamp selv, og var glad jeg rakk hjem til finalen begynte. Selv om Norge tapte er det det beste minne, fordi det var så spennende. Jeg satt i sofaen, hylte, reiste meg halveis opp, hylte, satte meg ned og hoppet opp. Det var skikkelig nervepirrende!! ;-)

Den spilleren som jeg synes har utmerket seg best i år er enten Kari eller Anja, men Anja var fantastisk!! :-D Så ANJA EDIN <3 Elsket backhand skuddet!! Hun var god til å både spille opp andre, ta intiativet og til å skyte selv! Amazing! :-)
Margareth
-26.12.2012 kl:23:34


Det beste minne er helt klart OL. Norge ble bedre og bedre gjennom medterskapet, og selvom ingen hadde tro på dem etter en skuffende åpning - vant de faktisk hele greia. Så finalen sammen med mange andre, på en skjerm altså, og alle ble revet med og klappet for skåringer. Utrolig gøy

Den spilleren som har utviklet seg mest er Anja Edin. Kult at hun var helt ute av landslaget, men ble kåret til EM sin mest verdifulle spiller. :-)

E-post : magga_me@live.no
Kim Tien T
-27.12.2012 kl:08:32


Jeg har spilt håndball i noen år og har derfor opplevd oppturer og nedturer. Oppturene jeg har opplevd er at et lag som har vært veldig langt nede klarer å løfte seg helt opp igjen og spille sammen som et lag. Før hver kamp har vi positivrunden der vi sier noe positivt om hverandre og vi backer alltid opp hverandre, det synes jeg er en god egenskap som ikke alltid alle lag har, men burde ha. Beste minne må være Glasscup i Drammen der vi spilte vårt første "store" cup. Anja Edin var beste spiller som utmerket seg i år, fine mål, spiller opp andre og seg selv, observant inn til streka på banen og fart i ballen. Linka har hatt en god sesong.
Leah
-27.12.2012 kl:16:13


Det har vært nok et herlig-håndballår! Jentene har presterte fantastisk som vanlig, sølv er veldig rart egentlig, men det er jo kjempe bra!

Jeg for min del har Linka og Kari Mette som favoritter, men i år har jeg fått en tredje favoritt også! Hun imponerte meg sikkelig, og var en viktig stjerne under OL. Kari A Grimsbø har alltid vært god, men jeg har alltid synes at katrine var hakket bedre, men i OL så viste oss hun at hun også kan være Norges første keeper! OL var et herlig mesterskap, og med et gull på toppen av det hele ble slutt-sommeren fantastisk :) Mitt håndball minne for 12, blir nok Kari under OL og at de klarte å få OL gullet hjem 2 ÅR PÅ RAD!!!!

Å det tristeste minne blir jo at Kari Mette la opp på landslaget..:/
Marie R Graven
-27.12.2012 kl:16:21


Jeg har spilt håndball i snart 8 år på Nesjar J99. Vi har opplevd mye sammen. Vi kom på andreplass i en av Norges største cuper (vi ble nr. 2 av 48 lag), 2.plass i Nesjarcup og mange, mange andre cuper :)Vi har solgt bøker til inntekt for utenlandscup. Vi har også fått ny trener. Før vi fikk han var vi ikke så gode, men de siste to årene har vi blitt kjempegode (toppen av tabellen. En av de beste minnene var da jeg og to andre jenter fra laget var på Larviks sommerhåndballskole.

Den som har utmerket seg mest i 2012 må jo være Anja Edin! Hun kom til Larvik og storspilte. Hun ble jo også tatt ut til EM i Serbia og hun spilte helt fantastisk og hun ble kåret til EMs mest verdifulle spiller!
edwige
-27.12.2012 kl:16:57


I have numerous memories of handball. But my best of 2012 and the quarterfinal of Olympics games Brazil - Norway. This match wasn?t the best but the emotion was intense. This match is also my best memory for Kari allvik grimsbo who on this match there appeared as one of the best goalkepper on the world and for his reaction after game. Anja is the best player of 2012 for EM and for its progress within the team larvik
Grete
-27.12.2012 kl:17:17


Min favorittkamp dette året må nok bli OL-finalen. Helt siden Linn Sulland ble vraket i VM 2009 og begynte å gråte på tv, har hun vært min hjertespiler. Derfor var jeg ganske "stolt" da hun scorte 10 mål i OL-finalen. Dessuten var det en fantastisk lagseier.

En spiller som har utmerket seg dette året må bli Anja Edin. Hun tok steget opp til internasjonalt nivå ved å gå over til Larvik, hvor hun virkelig har stått frem. Dette har hun også gjort i på landslaget dette mesterskapet.

En annen spiller jeg har fått øynene opp for er Linn Gossé. Tror nok hun kanskje blir fast brikke på landslaget etter hvert..
Mie
-27.12.2012 kl:21:02


Mitt beste håndball minne er når vi spilte kamp og vi hadde den beste keeperen så da vant vi med 15 mål altså 15-0 .

De som har gjort stor framgamg i 2012 er enten Kari grimsbø eller anja edin !

Skriv en ny kommentar