Vinnerne...

Da har jeg trukket ut vinnerne av konkurranse 4 og 5.

Riktig svar på nummer fire var Camilla Herrem, hun pleide ihvertfall å bruke det samme undertøyet i en hel sesong :) Vinneren i denne konkurransen ble Elise (http://eliseeln.blogg.no/). I konkurranse #5 skulle dere svare på hva deres beste håndballminne var og si en spiller som har utmerket seg i år. Jeg trakk ut en tilfeldig vinner og det ble Sunniva, hun svarte at EM finalen mellom Norge og Montenegro var hennes beste minne + at Anja Edin har utmerket seg mest. Begge har fått en mail, og må svare på denne så fort som mulig :)  

I morgen er det CUPFINALE i Oslo Spektrum, Larvik spiller klokken 14.30 og møter Stabæk. Kampen sendes på TV2. 

 
Denne damen spiller sin første NM finale, pågrunn av graviditet og en vond akilles har hun måtte stått over de to forrige finalene. 
LES INTERVJU MED GRO HER

4 kommentarer


slagelse
-30.12.2012 kl:01:34


Når kommer kåringen av månedens spiller for desember?
Larvik (og Norge) - håndball
-30.12.2012 kl:01:54


slagelse: Det skal jeg fikse i morgen etter cupfinalen tenkte jeg :) Er litt treg om dagen, har tatt litt pause de siste dagene på grunn av jula!
Heidi
-01.01.2013 kl:23:36


Det var Linn Jørum Sulland, ikke Camilla Herrem, det kan du se i en video på tv2 der hvor de intervjuer Linn
Larvik (og Norge) - håndball
-02.01.2013 kl:02:06


Heidi: Linn har en lykketruse.. Camilla Herrem har undertøy (altså BH og truse..) hun brukte i en hel sesong :) Jeg ga en link til ''Visste du at'' innlegget og der sto det Camilla Herrem! :)

Skriv en ny kommentar