Årets første kamp

Postligaen kvinner starter igjen på lørdag, med lokaloppgjøret Larvik - Flint. Dette tenker Ole Gustav Gjekstad om del 2 av sesongen (hentet fra larvikhk.no): 

-Når det gjelder kampen på lørdag må vi selvsagt sørge for å ta revansje mot Flint som slo oss i en treningskamp i sommer, forteller Ole Gustav. Så langt er de det eneste norske laget som har slått oss denne sesongen. Det er viktig at vi begynner å prestere fra start av i januar, men det er en balansekunst, for vi må fortsatt ha fokus på den fysiske oppbygningen frem mot oppstarten av Champions League. Det er en periode som krever mye av oss. De som synes at vi hadde en hektisk høst, bør ta en titt på vårsesongen!

-Vi håper å få matchet stallen på en god måte frem mot Champions League, og selv om vi trener litt tøffere nå, må vi vinne kamper i den hjemlige serien. Det er vårt «daglige brød» og det er der vi kjemper for å skaffe oss plass i Champions League neste sesong. Den hjemlige ligaen er utrolig viktig for oss, og vi går for fult hver gang vi drar på oss drakta.

-Det er veldig positivt for oss at vi har fått med oss Kristine Breistøl nå. Både i kamp og trening er det bra å kunne disponere en bakspiller til. Akkurat nå er vi litt tynnere besatt på kantene. Kristina Bille blir ikke klar til kamp på lørdag. Hennes overtråkk trenger enda noen dager på å leges. I tillegg er Sara Breistøl usikker, etter at hun måtte gå av banen under Cupfinalen. Thea Mørk stod over Cupfinalen med en vond legg. Den skal sjekkes i dag, er vi heldige kan hun bli klar, avslutter Ole Gustav.

Larvik ? Flint, Postenligaen, lørdag 5. januar kl.16:00 i Arena Larvik eller på TV2 sumo :) 

 

Både Kristine og Kari Mette er tilbake for Larvik

 Resten av kampene spilles på søndag klokken 18.00: 

Vipers - Byåsen (vises ikke på sumo)
Sola - Storhamar (sumo)
Glassverket - Oppsal (sumo)
Stabæk - Levanger (sumo)
Tertnes - Gjøvik (sumo)
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar