Seier!

Det ble en klar seier i går, selv om det ikke startet så bra. Larvik slet litt i starten og Gjøvik tok føringen. Dette endret seg det siste kvarteret av 1.omgang og Larvik slapp ikke inn et eneste mål frem mot pause. De holdt Gjøvik nede på 7 mål en stund inn i andre omgang også, før de fikk et par trøste mål mot slutten av omgangen. Resulatatet ente 39-15!  Kantspillerne var ikke gode i går, dessverre. Den eneste som gjorde det bra var Thea Mørk som satte 5 av 5. Ellers synes jeg Gro Hammerseng, som ble banens beste, var veldig god, sammen med Anja, Linn Sulland, Lene Rantala, Mie Sando og Kristine Breistøl. 

 

Ellers har nyheten om at Tine Stange har blitt mamma kommet ut i dag, og det er veldig koselig. 

-Vi koser oss veldig og er kjempestolte, og han er selvfølgelig helt perfekt i våre øyne, forteller Tine. Alt står bra til med oss.

Tine skal nå konsentrere seg om sin nye rolle som mor. Hennes retur til håndballbanen vil fortsatt ta noe tid. Hun røk som kjent et korsbånd i det ene kneet i slutten av januar 2012. Det skal også trenes opp før håndballspill blir aktuelt.  (Larvikhk.no) 

Nest siste del av programmet med Isabel finner du HER!  


Foto: op.no


Årets spiller blir kåret i løpet av kvelden! 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar