ÅRETS SPILLERE 2012

Da har tiden kommet til å kåre året spillere 2012. Jeg har lagt sammen alle stemmene på bloggen og på facebook. 

Nok en gang Anja Edin som vant overlegent denne gangen også, hvis jeg klarte å telle riktig så fikk hun 51 stemmer. Linn Sulland fikk nest flest med 16 stemmer totalt. Derfor er det disse to som dere har kåre til årets beste spillere.


Denne dama vant overlegent kåringen som årets spiller. Foto: Larvikognorge.blogg.no

(Linka R.Koren 13, Isabel Blanco 13, Gro Hammerseng 12, Heidi Løke 12, Ida Alstad 11 og Kari Aalvik Grimsbø 11 var de som var nærmest). 


Her er min kåring for det året som har gått: 

Årets solstråle
: Linka R.Koren - Er det en som alltid smiler på banen så er det Linka. Hun kan bomme, bomme og bomme, men allikvel smiler hun og fortsetter å prøve. Ingenting stopper denne dama.
Årets fighter: Isabel Blanco - Denne dama gir seg aldri, og hun har vært meget god for Larvik denne sesongen. 
Årets mest tålmodige: Nora Mørk - Denne jenta har tålmodighet altså. Først er hun skadet, så får hun spille et par kamper før hun må operes igjen. All ære til denne jenta som sitter på tribunene kamp etter kamp og følger med på de andre jentene. 

Foto: larvikognorge.blogg.no
Årets mamma: Gro Hammerseng - For et comeback hun har gjort. Synes hun har vært fantastisk for Larvik etter at hun fikk sønnen Mio i fjor. 
Årets nykommer: Linn Gossé - Hadde et godt EM (bortsett fra en veldig svak kamp). Var et min mening bedre en Camilla Herrem i EM 2012. 
Årets mål: Backhand målet til Anja Edin mot Ungarn i semifinalen i EM. (Det siste husker man alltid best, er det ikke sånn?). 
Årets snakkis: Vi kommer vel ikke unna den gule bh'en til Linn Sulland under OL? Haha :D
Årets mediayndling: Camilla Herrem 
Årets lagspiller: Marit Malm Frafjord - Hun har også blitt nominert til denne prisen til Idrettsgallen og det synes jeg er fortjent. Hun sto frem da det gjaldt som mest under OL og kunne tilslutt heve OL trofeet. Marit var også med å føre Norge til EM sølv i desember! 
Årets gjennombrudd (Norge): Kari Aalvik Grimsbø har spilt over 100 kamper for landslaget, men under OL fikk hun sitt endelige gjennombrudd. Hun spilte et stabilt og godt mesterskap for Norge, og var svært delaktig i gullet. 
Årets gjennombrudd (Larvik): Thea Mørk!  Denne jenta har fått mer tillitt enn tidligere pågrunn av Kari Mettes skade, og hun har gjort det meget bra for Larvik HK. Synes hun fortjener denne tittelen. Hun begynte vel så smått å vise seg frem i slutten av forrige sesong og hadde flere gode kamper da. 


Foto: larvikognorge.blogg.no 

Årets kjipeste nyhet: For min del så var det at Kari Mette Johansen ga seg på landslaget. For en karriere hun har hatt! Ellers var det jo veldig kjipt at Tonje Nøstvold ble vraket fra landslaget, det er aldri noe morsomt det. 
Årets nedtur: Da Larvik tapte semifinalen mot Buducnost i CL forrige sesong. Ikke bare tapte de, Larvik ble regelrett knust i borteoppgjøret! 
Årets opptur: OL gullet uten tvil. Jentene sliter i gruppespillet, men så smeller de til og vinner hele driten til slutt. 

Årets spillere (min mening):  På landslaget synes jeg Linka R. Koren utmerket seg veldig, og hun spilte sitt beste mesterskap for Norge under OL. Mange tror sikkert jeg sier dette fordi hun er favorittspilleren min, men det gjør jeg ikke. Hun har hatt et veldig bra år både for landslaget og Larvik. I OL hadde hun vel ikke en eneste svak kamp (en eller to middels kamper) ellers var hun stabil. Synes også hun gjorde det godt under EM. (Kari Aalvik Grimsbø var nærmest henne etter min mening). På Larvik har det vært flere som har vært gode i år, men skal jeg trekke frem en så må det bli Isabel Blanco. Det kunne også vært Gro Hammerseng, Cecilie Leganger eller Anja Edin, men disse har ikke spilt så mange kamper for Larvik i år. (Gro kom tilbake fra graviditet i august, Anja gikk over til Larvik denne høsten og Cecilie spiller bare CL kamper). Isabel figther, scorer på de fleste mulighetene hun får og har et temperament uten like. Hun kom til Larvik for å erstatte Heidi Løke før 2011 sesongen og etter det har hun bemerket seg på banen etter min mening, både fremover og bakover! 


Foto: Larvikognorge.blogg.no

4 kommentarer


Malin Våde
-10.01.2013 kl:21:49


Fortjent!

Men både Sulland og Edin er stjerner uten like
Mathilde
-10.01.2013 kl:21:50


ISA ER BEST! Veldig bra nominering :))
Larvik (og Norge) - håndball
-10.01.2013 kl:21:57


Malin Våde: Det er de :) Skal ikke si at de ikke fortjener å bli årets spillere, for det gjør de. Allikevel synes jeg Linka og Isa var de beste i år :) Men det er hver sin mening om det :)
Jènś Cold
-10.01.2013 kl:22:18


ynes jeg Linn Sulland og Anja Edin var de beste i år :) wowoowwo

Skriv en ny kommentar