I'm back... almost

Da er jeg nesten tilbake, men kommer nok ikke skikkelig tilbake før i morgen/tirsdag :) Larvik spilte mot Vipers i går og det ble seier 36-19. Kanskje ikke så uventet egentlig. Dette skrev larvikhk.no om kampen: 

Larvik forsetter i den gode stimen de er inne i. I kveld ble Vipers Kristiansand grundig slått med 36-19 etter at Larvik ledet 19-8 halvveis i kampen.

I onsdagens kamp mot Gjøvik fikk motstanderen henge med i et kvarter. Sånn var det ikke i kveld. Larvik dro av gåre fra start, noe som krevde en time out fra Vipers trener Thomas Hørlyk allerede etter 9 minutter på stillingen 7-2. Larvik var solide defensivt og helt bakerst stod Lene Rantala meget godt i målet. Med litt bedre presisjon i spillet med ball kunne Larvik ledet langt mer enn 19-8 til pause.
Vipers åpnet andre noe bedre enn hva de gjorde i første omgang, uten at de kom noe særlig nærmere i målprotokollen.  Etter 10 minutter av omgangen var Larvik i gang igjen og økte avstanden til Vipers jevnt og trutt i resten av omgangen.

Lene Rantala var som nevnt god mellom stengene i kveld og ble fortjent kåret til banens best av en jury i hallen. Lene reddet blant annet tre 7-meters kast i kampen. Hun overlot målet til Heidi Strømsvåg de siste 10 minuttene. Hun fikk opp flere gode redninger i de minuttene hun fikk stå bakerst.

Isabel Blanco spilte nok en gang en meget god kamp i begge ender av banen. Fremover ble det 6 scoringer i løpet av den tiden hun var på banen. Bakover var hun med på å holde kontroll på Vipers sine offensive drivkrefter Angie Geschke og Kristine Lunde- Borgersen. Førstnevnte ble toppscorer for sitt lag med 7 fulltreffere. Sistnevnte fikk kun score ett mål i kampen.

Gro Hammerseng var som vanlig i bra driv. Hun scoret også 6 mål. Et av disse var kveldens fineste, da Linn Jørum Sulland kastet en perfekt ball inn bak Vipers sitt forsvar og Gro kom flygende inn i feltet og satte ballen kontant i nettet.

Linn Jørum Sulland ble nok en gang Larviks toppscorer med 7 flotte spillemål.


Foto: Svein Andre Svendsen (lånt fra larvikhk.no)

 

Ellers vant Norge prisen ''Årets lag'' på idrettsgallen i går, og det liker vi. Kari Mette Johansen fikk også idrettsprisen i Fredrikstad og det synes jeg også er veldig fortjent. 


 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar