Snorroeggen tilbake til Byåsen..

Det er nå bekreftet at Gøril Snorroeggen vender tilbake til Byåsen etter to og en halv sesong i Team Esbjerg. Dette melder TV2sporten.no! Gøril innrømmer at hun gjerne skulle vært i Esbjerg i et par år til, men pågrunn av kjæresten sin så ble dette det beste for de begge. 

Gøril kom tilbake på landslaget etter en skade i VM 2011, da hadde hun vært ute av landslaget siden OL 2008. Hun fikk også sitt andre OL gull i fjor sommer, men måtte stå over EM pågrunn av en hælskade. Nå er hun tilbake og har spilt 8 kamper for Team Esbjerg og scoret 25 mål. 

Byåsen har slitt litt med økonomien nå, og spillerne måtte gå ned 20 % i lønn. Byåsen sier allikvel at det å hente Gøril til klubben ikke skaper noe dramatikk. Larviks Pernlle Wibe er usikker på sin fremtid i Larvik. Det er enda usikkert om Marit Malm Frafjord blir å se i Larvikdrakta. Heidi Løke har allerede takket nei, men landslagskapteinen har enda ikke bestemt seg. Pernille sier at det ikke har noe å si hvilke spillere som kommer inn i troppen, men hun må tenke på sin egen utvikling. Les mer HER

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar