Var best i 55 minutter sist.

I dag er det duket for flere spennende dueller. Flere av de viktige toppkampene spilles i dag, og det er viktig å være konsentrerte skal man klare å få med seg poengene. 

Tabellens toer Byåsen møter Tertnes som ligger på en tredjeplass, et poeng over tabell firer Storhamar. De møter Larvik som, ikke uventet, leder tabellen med sine 20 poeng. Storhamar har spilt gode kamper mot Larvik tidligere, og de vant de siste 55 minuttene i forrige kamp. Allikevel hadde Larvik en liten luke som de skaffet seg i starten og kunne gå seirende ut av kampen. Også i janauar i fjor var det en jevn kamp som endte med etmålsseier til Vestfoldningene. Stabæk kjemper også  om medalje, og det er lurt å få med seg en seier i dagens kamp mot Vipers for å olde følge med de i toppen. 
 
Også i nedre delen av tabellen spiles det en kamp i dag. Glassverket ligger forøvrig på en 7.plass med 9 poeng, det er bare to poeng til kvalikkplassen. De møter Sola som ligger på sisteplass med bare 3.poeng. 

Det kan bli en spennende kveld, og jeg håper det blir jevne kamper. Alle kampene, bortsett fra Larvik - Storhamar, begynner klokken 18.00 på sumo. Larvik sin kamp begynner 19.00 på sumo :)  Søstrene Riegelhuth får et gjensyn med hverandre i kveld :) 


Ellers har Gøril Snorroeggen meldt om at hun tar en landslagsspause. Det vil si at også VM 2013 går uten henne, dessverre. Det kom frem i går at hun kommer tilbake Byåsen etter et par sesonger i Esbjerg nå til sommeren. Det er studiene og kjærligheten, i tillegg til klubbspill, som kommer i første rekke nå.  Thorir sier til handball.no at han forstår hennes avgjørelse og at det ikke er umulig at hun kommer tilbake hvis motivasjoenen og formen er bra nok. 

 Ellers kommer muligens Amanda Kurtovic tilbake på banen i dag melder Viborg. Hun kan få sin debut for klubben etter et halvt år på sidelinjen pågrunn av en skulderskade. Hun skal ihvertfall være med på oppvarmingen, og kanskje blir det også litt spilletid på landslagsvingen! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar