To nye år for Gjekstad

Det er nå klart at Ole Gustav Gjekstad blir i klubben i to nye år i følge op.no. Dette liker vi å høre :) Det er ikke avklart hvordan spillestallen blir til neste år enda, flere spillere har utgående kontrakter. Blant annet står Cecilie Leganger, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Karoline Dyhre Breivang og Isabel Blanco på denne listen. Klubben venter også på svar fra Marit Malm Frafjord. Blir spennende å se, jeg tror alle blir. Samtidig er jeg litt usikker på Cecilie, blir det karrierestopp eller vil hun fortsette? 


Ellers ble det en seier over Glassverket i går. De hang seg på de første 20 minuttene, men så tok Larvik over. Allikevel så ga ikke Drammenslaget seg og de fikk score hele 24 mål i gårsdagens kamp. Larvik mangler litt bakover, men dette regner jeg med at blir rettet på frem mot lørdagens kamp.

-Vi må rydde opp i en del ting før vi løper ut på banen på lørdag. Fra start av er vi altfor passive bakover. Glassverket slipper altfor enkelt til de første 15 minuttene. Det blir etter hvert bedre, men vi opp flere hakk mot internasjonal motstand. Men det skal også sies at Glassverket er det laget som har gitt oss mest motstand etter nyttår. De har noen artige typer i laget.

-Vi skal først og fremst rydde opp i kontringsspillet. I kveld havnet vi i noen posisjoner som gjorde ting litt vanskelig. Det er vanligvis en av våre sterkeste sider. Det øvrige angrepsspillet er veldig bra i perioder, spesielt i første omgang. Vi lager 19 mål til pause, det er absolutt godkjent. Det var mye god skyting bak fra banen, spesielt fra Anja, Gro og Linn sier Ole Gustav til larvikhk.no. 

Jeg synes de Ole Gustav trekker frem gjorde en god kamp, men skal også rose Lene Rantala i mål som hadde flere gode redninger. Pernille Wibe spilte veldig bra i går, scoret fire mål og skaffet flere straffer. Linn-Kristin Riegelhuth Koren er i slaget om dagen og ble toppscorer nok en gang, synes hun spilte en god match i går også. Gro Hammerseng ble kåret til banens beste, og det synes jeg var fortjent. 

Linka hadde jo en veldig morsom straffe. Egentlig så reddet Glassverket sin keeper ballen, alle jublet og hun fikk ikke med seg hvor ballen var. Uheldigvis for henne så spratt ballen bak henne og inn i målet, kan vel si at Linka hadde litt flaks med den. Haha :D 

11 kommentarer


Mathilde
-24.01.2013 kl:15:53


Håper forferdelig at Isa blir! :D
-25.01.2013 kl:10:14


håper alle blir men er og litt beskymret for at cecilie snart er ferdig. Håper hun blir lenger! :-D
slagelse
-25.01.2013 kl:15:22


Cecilie Leganger er ferdig med studiene. Hun har kun den siste eksamen igjen, så jeg tror nok hun er ferdig etter sesongen. Gjekstad sa dog i VG`s papirutgave for 3. januar at han tror på at hun fortsetter. Jeg håper uansett at hun fortsetter.
Norgelandslag
-26.01.2013 kl:10:18


Drit bra blogg du har.

Etter å lest din lagde jeg min egen som heter Norgelandslag.blogg.no
Larvik (og Norge) - håndball
-26.01.2013 kl:13:06


Mathilde: Jeg også, digger Isabel!! :D
Larvik (og Norge) - håndball
-26.01.2013 kl:13:06


Anonym: Jeg håper hun blir lengre, men er litt bekymret jeg også!
Larvik (og Norge) - håndball
-26.01.2013 kl:13:07


slagelse: Uff, jeg håper hun blir. Liker Cecilie både som spiller og person (eller har ikke akkurat møtt henne så mange ganger, men hun har vært veldig hyggelig hvis jeg har spurt om bilde, osv etter kamp.)
Larvik (og Norge) - håndball
-26.01.2013 kl:13:08


Norgelandslag: Så kult da :D
Mathilde
-27.01.2013 kl:13:45


Jeg så deg på kampen i går :-) Hadde vært kult og snakket litt! :D
Larvik (og Norge) - håndball
-27.01.2013 kl:15:18


Mathilde: Åja :) Så ikke deg jeg da, men det er bare å komme bort! Jeg skal på flere kamper, hehe :)
Mathilde
-27.01.2013 kl:15:25


Hehe, så koselig! :D

Skriv en ny kommentar