En god og en dårlig nyhet...

Larvik slapp to nyheter i dag, her kommer de: 


1. Sara legger opp.  
Sara Breistøl har bestemt seg for å gi seg etter denne sesongen, etter 13 (!!) sesonger i Larvik drakta. Hun er en av de som har vært med å vinne mest med klubben og som har spilt flest kamper for Larvik HK. Hun er også en av de 20. mestscorende spillerne. Dette sier Ole Gustav og Sara til larvikhk.no: 

-Vi mister en meget god håndballspiller og en like god humørspreder. I mine øyne er hun den beste venstrekanten i norsk håndball som ikke har spilt landskamper. Dessverre har noen tunge skadeperioder bremset henne noe med tanken på å få ut hele potensialet på banen. Teknisk sett har hun det meste, og er nok den som har hatt det mest spektakulære avslutningsrepertoaret i klubben. Det kommer vi helt sikkert til å få se mere av fra Sara utover vårparten, avslutter Ole Gustav.

Sara selv gir følgende kommentar til sitt valg.

-Bakgrunnen for valget jeg har gjort er en totalvurdering av livet og min situasjon nå. Jeg har hatt tre tunge kneskader i løpet av karrieren, nå er jeg frisk og har lyst å være med på andre artige aktiviteter i årene som kommer. Jeg skal studere deltid og muligens jobbe litt. Med denne beskjeden regner jeg med at jobbtilbudene strømmer inn, sier Sara med sitt sedvanlige glimt i øyet. Også gleder jeg meg til å kose meg med kaker og vafler sammen med dugnadsgjengen og de andre i Arena Larvik på kampdag! 
2. Isabel Blanco forlenger med klubben.  

Isabel Blanco blir i Larvik frem til 2015, og dettte liker vi. Jeg har fått skikkelig sansen for henne og er glad hun fortsetter. 

-Jeg er utrolig glad for dette, forteller hun. Dette er den beste klubben for meg. Larvik har høye ambisjoner og det liker jeg godt. I tillegg trives jeg utrolig godt blant lagvenninnene mine, og sammen med alle i og rundt klubben. Her er alt veldig profesjonelt. Jeg føler at jeg har utviklet meg mye på håndballbanen siden jeg kom hit. Nå ønsker jeg å ta det enda et skritt videre, avslutter «Isa» til larvikhk.no.

Én kommentar


tessek
-02.02.2013 kl:17:02


Kjempe fin blogg døkk har!!

Håndball e kjempe morsomt.. Spelle håndball sjål så!! :)

Døkk e berre best!! (Y) :)

♥♥

Skriv en ny kommentar