MATCHDAY og usikker fremtid.

I dag møter Larvik fjorårets Champions League vinner, Buducnost, i Montenegro. De fikk seg en smell mot disse i fjorårets semifinale, og det var ikke en morsom kamp å se på. Husker jeg satt å vrei meg i sofaen og synes det var bittelitt flaut. 13 mål på 60 minutter, det var pinlige saker. Dette sto på facebook sidene dems etter fjoråretskamp: 

Det gjør vondt å tape håndballkamer. Det gjør enda mer vondt å tape semifinaler i Champions League... og det gjør fryktlig vondt å bli spilt ut slik som Larvik Håndballklubb gjorde i går. Det var nok mange av oss som rett og slett ikke klarte å følge kampen på TV de siste minuttene. .. Men ett skal våre konkurrenter vite! Vi blir sterkere av motgang, vi blir mer motivert og vi blir inspirert av at våre omgivelser har tro på det vi gjør. Selv med gårsdagens motgang eller kanskje nettopp på grunn av gårsdagens motgang! 


Det var vel skadesituasjonen som spilte litt inn i fjor, Karo hadde fått mye ansvar både i Larvik og for Norge, Tine K var nesten alene fremover på venstrebacken, Linka og Linn sto alene på høyresiden, osv. . Allikvel så skulle det laget som var på banen ha klart et bedre resultat, MEN i fjor er i fjor. Forsvaret og keeperspillet var bra, det var fremover spillet som ødela. I år der i mot er det nye sjanser, og vi har flere fordeler i år. Gro Hammerseng er tilbake, Anja har blitt hentet til klubben og Kristine Breistøl har kommet godt i gang etter en tid med skade. Jeg gleder meg til morgendagens kamp og håper det blir en bedre opplevelse mot Buducnost i år. Jeg tror Larvik ser på fjorårets kamp som en motivasjon, og at de tenker at i år er det helt nye sjanser. 


Cecilie Leganger sier til OP.no at jentene er klare til match, men hun er selv usikker på fremtiden i klubben. Hun trenger å tenke på saken og er usikker på om hun skal velge Larvik eller urkeslivet. Les mer og se videointervju med henne HER Kampen sendes på TV2 sport og sumo fra klokken 19.00. Det kommer også oppdateringe rpå min facebookside :) 

5 kommentarer


Norgelandslag
-10.02.2013 kl:13:12


Hei..to spørsmål:

1.går kampen på tv eller bare på sumo?

2. Hvordan lager du så fint design på bloggen??
Larvik (og Norge) - håndball
-10.02.2013 kl:14:06


Norgelandslag: Den går på TV2sport :)

Jeg har funnet et gratis designe :) hehe
slagelse
-10.02.2013 kl:23:32


Det er nok 50/50 med Leganger og fremtiden. Jeg håper hun fortsetter. Det var samme greia for tre år siden, om hun skulle legge opp eller gå til Larvik så jeg har samme følelsen på at dette tar tid. Men hva som skjer er like usikkert som ved tidligere anledninger. Leganger er god på å bruke tid.
Larvik (og Norge) - håndball
-11.02.2013 kl:20:05


slagelse: Leganger kan bruke tid ja, det har jeg skjønt. Hehe.

Jeg håper hun blir i Larvik, men alt kan skje. Blir jo spennende å se hva som skjer hvis Leganger velger å gi seg. Da må Larvik på keeperjakt!
slagelse
-14.02.2013 kl:01:14


Jeg håper virkelig at Leganger fortsetter. Det er vanskelig å erstatte en målvakt som Leganger.

Skriv en ny kommentar