For en fight..

I går braket til løs i Montenegro og det ble som ventet en tøff match. Det ble mer fighting og dueller enn fin håndball, fremover var det ikke så mye å skryte av egentlig. Larvik fikk 20 mål bak Buducnost sin keeper, men heldigvis fikk de bare 18 mål bak Leganger. Det var spenning fra start til slutt og jeg vurderte nesten å slå av mot slutten. Det var Larvik som kjempet hardest og de kunne ta med seg 2 viktige poeng hjem. Deilig. 

Forsvaret i går var bra, selv om det til tider glapp litt. Det å slippe inn 18 mål i CL er allikevel over godkjent spør du meg. Leganger reddet to (?) straffekast, i tillegg skøyt Buducnost to baller over målet. Det var fremover Larvik slet litt. Det ble for mye sideveis og for mye inn i midten, og det gikk så treigt til tider. Det ble aldri noe spill ut på kantene heller. Stakkars Thea Mørk fikk et kontringsmål ellers sto hun å veivet med armene for å vise at hun var ledig på kanten. Linka fikk ta et par straffer, men fikk bare to/tre baller ut på sin kant. De kunne ha brettet ut spillet mye mer. Ellers synes jeg Isabel gjorde en god 2.omgang i går, da fikk hun også mer å jobbe med. Det må være hardt å være innepå streken der, hun fikk mye juling.  

Alt i alt, det var ikke ensuper håndballkamp hvis man skal se på bom/feil, osv.. men det bar mye fighting og det er sånn det skal være i Champions League. To poeng er to poeng, og disse var viktige for veien mot en semifinale. Seier på bortebane er i seg selv en god prestasjon! Neste kamp for Larvik er på onsdag, borte mot Flint. Deretter møter de Gyør i Arena Larvik på lørdag. 
Jeg er veldig usikker på om jeg får dratt på kampen, siden det er ingen av de jeg pleier å reise med som kan. Nå vurderer jeg faktisk toget så jeg får sett på den. Vi får se hva som skjer i løpet av uka :) 

 

2 kommentarer


slagelse
-11.02.2013 kl:23:36


Leganger reddet to straffer samt presset en i stangen og en over. For meg ser det ut som at Buducnost har særdeles stor respekt for henne, og det gjør jo ikke så mye. De skjøt også en hundre prosent i tverrliggeren på kontring og det er ikke tilfeldig. Jeg syns forsvaret og spesielt Blanco var helt fantastisk.
Larvik (og Norge) - håndball
-11.02.2013 kl:23:52


slagelse: Det var sånn det var ja, fikk bare med meg at de bommet på to. Så bort på begge straffene, hehe. Skal absolutt ikke klage på forsvaret, de var bedre i går enn mot Tertnes i forrige uke. Dessverre var angrepsspillet dårligere, men selvfølgelig så er Buducnost et annet lag enn Tertnes..

Det viktigste var ihvertfall at de fikk med seg poengene :)

Skriv en ny kommentar