Solid seier over Flint...

Det ble en 34-24 seier over Flint i dag, og kampen ble aldri spennende. De ledet med 10 mål i stort sett hele andre omgangen, til pause sto det 18-10. 1. omgangen vil jeg si var veldig bra, Kristine Breistøl,Pernille Wibe  og Anja sto frem i angrep. Pernille og Kristine sto også bra i midtforsvaret sammen med Karoline. I andre omgangen var det Linn Sulland, Lene og Pernille som skilte seg ut, i tillegg til Karoline bakover. Det glapp litt for enkelt i forsvar enkelte ganger etter hvilen, og det ble litt rot fremover innemellom. Alt i alt var det godkjent fremover, men de må jobbe litt med forsvaret frem mot helgen. 

Anja Edin ble banens beste. Helt ærlig synes jeg Pernille Wibe hadde fortjent den i dag, hun satte 7 av 7 og sto også solid bakover.  Det er min mening da ihvertfall :) 

Her er Pernille i duell mot en Randers spiller

Andre resultater i dag: 

En liten bombe, Vipers vant 28-24 over Byåsen. Tertnes slo Gjøvik 31-17, Stabæk knuste Levanger 29-19, Glassverket vant over Oppsal 30-34 og Storhamar vant 26-21 over Sola :) 

Neste kamp for Larvik er til helgen mot Gyør, det blir spennende. Jeg har tenkt til å ta toget (som bruker nesten 3 timer tror jeg, bare for å få med meg den kampen!!!) 
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar