For en stemning!!

Fy søren for en stemning i går, og nok en gang har jeg vært med på å sette publikumsrekord i Arena Larvik. 4430 tilskuere, to av verdens beste lag og en spennende håndballkamp, kan det bli bedre? Nja, Larvik kunne kanskje ha vunnet, men det sånn er det. 

Angrepsspillet ødela mye i går, for forsvaret og keeperspillet var bra i store deler av kampen. Larvik tok for enkle avslutninger, gjorde mange feil og var alt for treige fremover. For all del Katrine var veldig god i går, men det var ikke den beste skytingen fra Larvik spillerne heller. Det sa både Gro og Ole Gustav etter kamp også! Flere av spillerne sto med 10 skuddforsøk, og ikke halvparten gikk i målet en gang. I tillegg ble kantene og strekspillerne brukt alt for lite. 

Som sagt så spilte Katrine en god kamp, Cecilie Leganger var god for hjemmelaget. Begge ble forøvrig kåret til banens beste for sitt lag.  Ellers var det ingen på Larvik som utmerket seg kjempe masse, det var bare Isabel som klarte å få full utteling på skuddene sine. Det skal sies at hun fikk 2 forsøk, hun burde blitt brukt mye mer. Strekkollega Heidi Løke spilte til godkjent, men det ble et par bom på henne også. 

Bildene fra gårsdagens kamp kommer litt senere i kveld :) Skal prøve å få lagt ut en liten video også, hvis jeg klarer. 
 


En smakebit, Katrine jubler etter redning! :) Og Heidi er selvfølgelig fornøyd med det! 


Én kommentar


Mathilde Waale
-17.02.2013 kl:19:38


Isabel var kjempeflink! Jeg er enig i at hun burde bli brukt myye mere:))

Skriv en ny kommentar