Returoppgjør klokken 16.00

I dag møter Larvik Gyør til et returoppgjør i Ungarn. Larvik tapte forrige kamp etter at de rotet seg helt bort mot slutten av kampen. De har litt å jobbe med fremover på banen i dag. Det blir et spennende oppgjør og det kan gå begge veier i dag. Kampen ser du på TV2 sport Xtra2 og tv2 sumo. 


Her kan du lese Anjas tanker rundt oppgjøret, i tillegg er det en video inne på linken. HER får du et intervju med Cecilie Leganger og lurer du på hva jentene gjør når de er på E-cup kamper kan du lese HER 

5 kommentarer


Solbrit
-02.03.2013 kl:14:09


larvikognorge: Fin blogg :)
slagelse
-03.03.2013 kl:12:00


Den videospilleren på Larviks hjemmeside er enten treg eller så får den ikke lastet opp videoene. Så jeg legger inn en link til Larviks side på youtube, for de har begynt å legge ut videoene der også. Håper det er greit at jeg sier det :-). http://www.youtube.com/user/LarvikHandball?feature=watch

Jeg må igjen si at dette er en bra blogg!
slagelse
-03.03.2013 kl:15:28


Det er alltid surt å tape. Men jeg syns det er enda surere når jeg ser at begge kampene mot Gyør kunne vinnes. Larvik skyter for enkelt. Ros til Hammerseng for hennes skuddplasseringer i går. Hammerseng går rett på, legger ut armen og skyter hardt og kontant foran føttene på Lunde Haraldsen. Sulland hadde vel to mål, og begge målene kom på at hun direkte på og plasserte helt nede i gulvet ut i hjørnet eller at hun plasserte høyt og tilbake. Lunde Haraldsen er i utgangspunktet en høy målvakt, men har en tendens til å sette seg eller stole på at forsvaret presser skuddene. Med en gang man vrir skuddene, setter de høyt eller helt nede i gulvet er hun utspilt. Sulland er den jeg er mest ute etter her, for hun skyter med respekt og det skal man ikke gjøre uansett hvilke målvakter man møter. Jeg syns Sulland har tapt seg siden VM i Brasil - dessverre. Og kampene mot Gyør kunne vinnes, for Larvik kommer til mulighetene. De er i utgangspunktet gode nok til å vinne Champions League.
Larvik (og Norge) - håndball
-03.03.2013 kl:18:35


slagelse: Er veldig enig med deg her.. Gro startet litt dårlig, men kom seg utover kampen. Allikevel så synes jeg Lunde Haraldsen sto godt, selv om flere av skuddene ikke var så gode. Er enig angående Linn Sulland.

Larvik hadde flere sjanser til å komme både 2 og 1 mål bak, men rotet bort flere gode sjanser. Begge kampene kunne som du sier vinnes, men dessverre raknet det..
Larvik (og Norge) - håndball
-03.03.2013 kl:18:36


slagelse: Takk for tips, jeg visste ikke om den profilen en gang jeg :)

Tusen takk. Har vært litt treg den siste tiden, men har nok med skole om dagen. Går siste året på VGS så skolen kommer i førsterekke frem mot eksamen. Hehe :)

Skriv en ny kommentar