Nok et tap mot Gyør.

 

Larvik HK møtte lørdag ettermiddag Györ i gruppespillet i Champions League, og det ble tap for andre kamp på rad.
Når dommeren blåste i fløyta for siste gang viste lystavla 30-24 i favør Györ, og de er dermed klare for semifinalespill.

Györ har, som vel kjent for de fleste, to nordmenn på laget - Kathrine Lunde Haraldsen og Heidi Løke. Og det var en svært opplagt Lunde Haraldsen som voktet buret for ungarerne idag, som sammen med et sterkt lag sikret en ny seksmålsseier og sikkert avansement til semifinale.
Larvik HK hadde derimot to sterke målvakter i dag, Cecilie Leganger i første omgang og Lene Rantala i andre omgang. En alltid like treffsikker Linn Kristin Riegelhuth Koren som satte inn totalt 11 mål hjalp imidlertid ikke, og det var som om luften gikk ut av vestfoldjentene mot slutten av kampen.

Larvik styrer sin egen skjebne videre, og må vinne over både Randers og Buducnost for å nå semifinaler. Randers og Buducnost spilte forøvrig uavgjort 20-20 i sin kamp lørdag ettermiddag.

Kampfakta Champions League
Györi Audi ETO KC - Larvik HK 30-24 (15-13)

Györ, Ungarn
2000 tilskuere

Larviks målskårere:
Linn Kristin Riegelhuth Koren 11, Gro Hammerseng 5, Karoline Dyhre Breivang 3, Anja Edin 3, Thea Mørk 3, Isabel Blanco 2, Linn Jørum Sulland 2.

Heidi Løke 4

Toppskårer Györ: Eduarda Idalina Amorim 7 mål

Utvisninger: Györ 2x2 min, Larvik HK 4x2 min

(hentet fra handball.no)  

 

Som ''Slagelse'' skrev i en kommentar så skyter Larvik for enkelt. Ja, Katrine sto en god kamp, men flere av skuddene var ikke gode nok. Linn Sulland var helt ute av det i går, og fikk ikke til så mye. Gro Hammerseng var en av de mest positive i gårsdagenskamp, Karo glimtet til innemellom, Thea fightet godt, mens Isabel Blanco skaffet flere straffer og laget et par mål. Jeg synes Lene Rantala gjør et godt innhopp, men det har også noe med at forsvaret var litt bedre i starten av andre omgang. Utover omgangen gjorde Larvik flere tekniske feil ellers reddet Katrine skuddene og Gyør kunne kontre Larvik i senk. Det ble ikke en morsom kamp i går, men jeg håper Larvik ikke depper for lenge over tapet. De har fortsatt en mulighet til å nå semifinalen, de må bare slå Randers borte og Buducnost hjemme. De har en seier mot disse to lagene fra før. Ellers et lite tips (fra Slagelse): 

http://www.youtube.com/user/LarvikHandball?feature=watch - Larvik har fått egen youtubeprofil. Det er ofte at videoene på larvik sine sider ikke vil lastes opp eller så er de himla trege. Flere av videoene blir lagt ut her :) 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar