Sliteseier i Danmark...

Da ble det en seier mot Randers, men det ble en liten slite match. 

Larvik fikk en god start på matchen, både fremover og bakover.  Randers tok timeout etter 4 minutter og den ga uttelling. Danskene kom seg og plutselig sto det 4-4. Der i fra og ut så fulgte lagene hverandre tett, selv om Larvik hadde et lite forsprang med et par mål hele veien. Det ble en del feil fremover og Randers fikk flere kontringsmål, i tillegg at det glapp litt bakover innemellom. Cecilie hadde 1 redning og ble byttet ut med Lene utover i omgangen. Den danske profilen gjorde det bedre enn sin keeperkollega, men Randers kom allikevel opp på uavgjort til pause. 

Etter hvilen var det Randers som tok føringen, men etter et par minutter våknet Larvik jentene. En tent Isabel sørget for mål fremover og Lene reddet det som kom bakover. Etterhvert våknet også Gro Hammerseng som satte inn flere viktige mål og sto bra bakover sammen med Tonje Larsen. Den spilleren som kanskje ble en joker i dag var Karoline Dyhre Breivang. Hun spilte for det meste forsvar i dagens kamp, men mot slutten kom hun inn som midtback. Det ble full utteling, det ble hele fire mål i de viktige sluttminuttene. Lene hadde også noen gode redninger fra 6 m og på kontringer. Pernille Wibe skal ha skryt for det hun gjorde i 1.omgang, hun kom inn for Isabel i en liten periode og laget to flotte mål.

Tiltross for at det ble litt mye rot og tull innemellom så viser jo Larvik at de er det beste laget. De har mest å gi mot slutten i dag og Randers ble slitene tilslutt. Veien mot semifinalen er litt lettere nå, men det er Larvik som bestemmer selv om de skal dit. Eller de kan håpe på at Gyør vinner over Buducnost i morgen for da er semifinalen sikret, men skjer ikke det så avgjør de det selv på hjemmebane neste lørdag. Vi kan jo håpe på det første så slipper det å være en vinn eller forsvinn kamp neste helg, men jeg er sikker på at Larvik takler det helt fint :) 


Kampfakta: 
Larvik toppscorer: Isabel 6 mål, Gro 6 mål og Linka 6 mål. 
Øvrige mål: Karoline 4, Linn 3, Anja 3, Pernille 2, Sara 1
Utvisninger: 4x2 min - Gro, Sara x2 og Karoline
 

Én kommentar


kristina<3
-12.03.2013 kl:11:07


http://www.larvikhk.no/pressemelding-ny-3-ars-kontrakt-for-thea-mork/

Skriv en ny kommentar