Noen kommer, andre går...

I går ble Larvik seriemestere for 15.gang, og det står det respekt av. Det er mange som kanskje mener det er en selvfølgelig, men det ligger nom veldig mye jobb bak det de gjør. Man kan ikke sitte å klage på at Larvk er så overlegne, og bla bla bla. Det er faktisk de andre lagene som må gjøre noe med det, bruke Larvik som et eksempel. Jeg skjønner at ikke alle klubber har økonomi til å kjøpe inn masse klassespillere. Allikevel må de prøve å utnytte seg av de ressursene de allerede har!  Gratulerer så mye til Larvik HK med gull og Byåsen med sølvet. 

 
Bilde er fra larvikhk.no 


Ellers har Pernille Wibe sagt at hun takker for seg i Larvik HK drakta etter denne sesongen. Hvor ferden går videre vet hun ikke enda. Det er selvfølgelig trist det, jeg synes Pernille virker som en veldig hyggelig jente, i tillegg synes jeg hun har gjort det bra i Larvik drakta. Spesielt etter jul har hun utmerket seg når hun har fått sjansen. 
Lise Løke kan være en mulig erstatter i følge op.no, hun regner med å avklare dette i løpet av kort tid. Velkommen sier jeg bare, hadde vært morro å fått en Løke i Larvik igjen. 


Tidligere landslagskeeper Terese Pedersen har valgt å gi seg med håndball etter denne sesongen. Hun sier at det er 2 % sjanse for at hun fortsetter hvis hun får et tilbud fra Spania med strender, hehe. Jeg kommer til å prøve å få skrevet et lite innlegg om denne dama etter sesongslutt :)  

2 kommentarer


Elise
-14.03.2013 kl:22:41


Jeg mener det er en selvfølge at Larvik vinner, det vet jeg jo allerede før serien har begynt. Ja, selvfølgelig ligger det mye jobb bak og bli seriemester og det er ikke en gang morsomt når de er så overlegne og vinner alt hele tiden, år på år på år, norsk kvinnehåndball trenger spenning igjen, det er da det blir morsomt! Ja, andre lag burde også gjøre noe, men det er ikke lett for de når Larvik henter hele Norge nesten, i tillegg til å ha en stram økonomi og derfor må ha små staller og mange "oppforstra" spillere fra egen klubb.

I fjor var det jo mye mer spenning i nedrykksdelen, samtidig bare se på hvor jevn postenligaen for menn er, gullet blir ikke delt ut før i siste serierunde, den dagen blir norsk kvinnehåndball ordentlig morsom igjen! Selvfølgelig er det morsomt å se kvinnehåndball nå og, men savner virkelig den spenningen :)

Slik ting er nå, unner jeg ikke Larvik annet enn Champions Liague gull, og det er det flere grunner til :)
Larvik (og Norge) - håndball
-14.03.2013 kl:22:52


Elise: Jeg ser jo den.. men ja, Larvik vil være best i Europa. Det er der de satser, og derfor må de jo kjøpe gode spillere. Skal de komme til Europa må de også vinne serieen, sånn er det. Men skjønner jo at det ikke er så morsomt når det ikke er spenning. :)

Skriv en ny kommentar