En overskrift sier mer en 1000 ord.


Overskriften på Østlandsposten etter dagens kamp. Må man si noe mer? 

Larvik var rett og slett overlegne i dag og kampen var mer eller mindre avgjort etter 17 minutter. Da hadde Larvik satt inn 10 mål, Buducnost hadde lurt inn en ball bak Leganger. Hun var rett og slett fantastisk i dag. Synes hun har vært så som så i de siste kampene, men i dag var hun tilbake på gammelt nivå. I tillegg fikk hun god hjelp av forsvaret, og her skal Gro og Karo trekkes frem. De siste 10 minuttene av omgangen ble ikke helt som det første kvarteret. Allikevel kunne Larvik gå til pause med 13-5!

Andre omgangen ble bare en ren overkjøring, selv om Buducnost kom litt lettere til i forsvar. Larvik vartet opp med flere flyvere og mye bra spill forover, veldig morro å se på. Tilslutt sto det 28-16!! Det er morro å se at Larvik  ikke gir seg selvom de vet at kampen ikke betyr så mye. De fikk jo beskjed om å late som om det var første semifinale og det virket som om de tok det veldig seriøst. All ære til de fantastiske jentene, dette var en kanon match. Jeg håper virkelig vi får se dette i semifinalen også :) 

De eldste er fortsatt de beste kan man jo også si etter dagens kamp. En strålende Leganger bakerst, Gro og Karo tok ansvar i forsvar, i tillegg var de dronninger fremover. Gro ble toppscorer med 8 mål og det var flere fine scoringer bak fra banen. Karoline fikk full uttelling i dag også, det ble fem mål på henne. Jeg synes også Linka skal ha ros for en god kamp, hun spilte opp de andre og var også sist på ballen fem ganger. Det var selvfølgelig mange som var med å dra lasse i dag, men disse skal trekkes frem synes jeg. Skal også sies at Sara Breistøl kom inn å gjorde en god kamp, det ble to mål på henne + bra forsvarsarbeid. Kusinen Kristine fikk sitt første mesterligamål, gratulerer til henne :) 

2 kommentarer


slagelse
-17.03.2013 kl:00:01


Forsvaret og Leganger var fantastisk i dag - igjen. Leganger var ikke god mot Randers borte helt klart. En annen ting jeg setter pris på er å se den respekten hun nyter hos motstanderne og Buducnost lider av at de har respekt for henne. Knezevic på første straffekast var jo kritthvit i ansiktet og hadde slett ikke lyst til å skyte straffe mot Leganger. Det er ikke første gang jeg ser dette hos en motstander som skal ta straffe mot Leganger. Gøy! Breivang er tilbake etter et svakt EM, og det er godt å se. Vi trenger alt av gode prestasjoner vi kan få når vi går inn i semifinale. Breivang er en formidabel spiller. Stor respekt for henne!
Larvik (og Norge) - håndball
-17.03.2013 kl:00:13


slagelse: Enig. Det så jo bare ut som hun slapp den straffa, det var ikke vanskelig for Leganger å ta den. Er jo ikke så rart de har stor respekt for Cecilie. Spesielt ikke etter det hun gjorde i dag, og det hun har gjort tidligere også.

Enig når det gjelder Karo. Det har vært morro å se på henne i de siste kampene.

Skriv en ny kommentar