Norge - Danmark

Norge møtte Danmark på onsdag og det gikk veldig bra. Etter å tapt for Danmark i tre kamper på rad eller noe sånt var det på en tide med en seier. Det ble ikke bare en seier, det ble en ren overkjøring. 40-24!! 

1.omgangen var veldig bra, både fremover og bakover. Det var fart fremover og tøft forsvarsspil, i tillegg sto Katrine fantastisk bakerst. Jentene hadde fart i beina og var direkte mot mål. 

Debutanten Veronika Kristiansen fikk sjansen i første omgang, og den tok hun vare på. Hun fintet seg  igjennom og var direkte mot mål, det ble 4 mål på 4 forsøk og i tillegg en skaffet straffe. Stine Bredal Oftedal startet som playmaker og jeg syne shun gjorde en god jobb. Det ble flere målgivende pasninger og et par mål. Anja Edin fortsatte i den rollen og forsatte i samme spor. Det ble et par bom, men tiltross for det så hadde hun flere fine mål og et godt samarbeid med Heidi på linja. Amanda Kurtovic var tilbake i landslagsdrakta og hun satt inn noen perler, herlig å se underarmsskuddet hennes igjen. Sanna Solberg gjorde det godt på kanten med fem mål og en god jobb i forsvar. Tvillingsøster Silje Solberg fikk sjansen på en straffe og i  de siste 15 minuttene, hun tok straffa og hadde en god redningsprosent til slutt. Heidi Løke var som vanlig sikker fra strek. 

 
Denne dama spilte en fantastisk kamp :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar