Bedre sent, enn aldri...

Det ble en seier i går også over Frankrike, etter mye om og men. Norge startet ikke så veldig bra for å si det mildt, de lå under 0-4 etter 4  minutter- Thorir måtte ta en timeout for å fortelle jentene at  de hadde startet. Dessverre hjalp ikke pausen noe særlig og 5 minutter senere sto det 1-7 på måltavla. De siste 20 minuttene ble heldigvis litt bedre og til pause sto det 12-11 til Norge. Katrine Lunde Haraldsen våknet ut over omgangen og hun var veldig avgjørende. Hun hadde flere fine redninger! Veronika Kristiansen satte inn 4 mål i den 1.omgangen. Ida Bjørndalen sørget blant annet for at Norge var ajour i løpet av omgangen. 

I andre omgangen fortsatte Norge i det samme sporet og Frankrike klarte aldri å hente seg opp igjen. Anja Edin spilte en god omgang og hadde blant annet et fantastisk mål - flyver med backhand etter en fantastisk pasning av Linka. Amanda Kurtovic fikk også sjansen, hun hadde tre fine mål og noen assist. Landslagskapteinen tok ansvar og hadde flere fine mål, og var god bakover som vanlig. Mari Molid fikk også sjansen og sto godt bakover. Veronika Kristiansen hadde dessverre ikke en like god andre omgang... 
Katrine Lunde Haraldsen var uten tvil Norges beste i går, to strafferedninger og flere andre gode redninger. 
Jeg synes det har vært en god turnering for Norge, spesielt bakover. De slapp inn 24 mål mot Danmark,  22 mål mot Russland og 20 i går. Fremover har det vært litt opp og ned, men jeg synes det har vært mest bra. Amanda Kurtovic var tilbake og hun hadde et veldig godt comeback, tror hun scoret 13 mål i løpet av de tre kampene. Veronika Kristiansen fikk sin debut og hun grep sjansen når hun fikk den. Det ble noen bom og feil, men alt i alt synes jeg hun gjorde mye bra. Hun setter finter, er direkte på mål og gir seg ikke før ballen er i mål. Sanna Solberg  spilte en god kamp mot Danmark, i går var hun litt mer anonym fremover. Synes hun gjør det godt bakover. Stine Bredal Oftedal hadde en god kamp mot Danmark, men i går ble det mye bom og feil. Vet ikke hvordan hun spilte mot Russland. Anja Edin var også litt opp og ned i denne turneringa, men hun spilte veldig bra i går. Hun er flink til å spille opp andre! Linn-Kristin Riegelhuth Koren hadde to gode kamper mot Danmark og Russland, men i går ble det litt mye bom. Hun hadde allikevel flere gode assist :) Landslagskapteinen har spilt en god turnering både fremover og bakover. Begge keeperne våre Silje Solberg og Katrine Lunde Haraldsen  har vært solide i målet. SIlje fikk et kvarter mot Danmark og spilte hele kampen mot Russland. Ida Bjørndalen har hatt noen fine mål, men det har også blitt litt så som så. Linn Sulland har skuffet litt synes jeg, både her og i Larvik den siste tiden. Linn Gossé har skuffet litt, synes Sanna gjorde det bedre enn henne i denne turneringen. Heidi Løke har også vært litt anonym og vi har ikke sett så mye til henne. Det har blitt et par mål og noen skaffede straffer. Mari Molid og Betina Riegelhuth har ikke spilt så mye og det blir vanskelig å vurdere de. 

2 kommentarer


-25.03.2013 kl:00:27


Jepp, stor skuffelse å score 12 mål mot Gjøvik..
Larvik (og Norge) - håndball
-25.03.2013 kl:00:44


Anonym: 12 mål mot Gjøvik ja, hun spilte en god kamp mot de.. Men hun har skuffet i Champions League blant annet, der det har vært mye bom. Selvfølgelig skal hun ha litt skryt også fordi hun fortsetter å prøve og at hun er flink til å spille opp andre... Men i det store og det hele har hun skuffet etter jul etter min mening.

Skriv en ny kommentar