Kan avslutte karrieren på lørdag..

Det er vært stor tvil om Cecilie Leganger vil fortsette i Larvik HK eller ikke, og tvilen blir ikke mindre når hun informerer at hun vil bruke et par måneder på å bestemme seg om hun vil eller ikke. Jeg håper hun fortsetter, men allikvel synes jeg hun skal enten være med laget under eller sesongen eller droppe det. Sorry altså, men det holder ikke med bare Champions League kamper etter min mening. Cecilie er en fantastisk keeper, men jeg synes blant annet at hun har hatt et par svake kamper denne sesongen av de hun har spilt. Men i det store og det hele så håper jeg at hun blir med videre i klubben, absolutt :) 

Ellers informerer op.no at Larvik HK vil prøve å få i  gang et samarbeid med TV2 for å få litt mer interesse rundt klubben. Ingen dum ide spør dere meg. De har blant annet snakket om ''Håndball-idol'', der premien er en plass i stallen til Larvik! Hadde ikke vært dumt det :) Ellers har det også vært litt prat om en dokumentarserie og det synes jeg er en veldig god ide. Hadde vært morro å se litt hva som skjer både før og etter kamper, hvordan de forbereder seg, osv. Hva synes du? Les mer om det HER

Larvik ankom Ljubljana i går, og her kan dere få et lite innblikk i Larviks jentenes oppvarming. Flere av  lederne til Larvik ble med, morro. 


Heidi Løke og Katrine Lunde Haraldsen sikret seg i går Champions Leauge finale etter en dramatisk håndballkamp. Gyør vant første kamp på bortebane, 24-22, men Valcea nektet å gi seg. De ledet med 6 mål 11 minutter før slutt, men Gyør kjempet til siste slutt og sørget for et 25-24 tap. Dette holdt akkurat til en finale, GRATULERER :D Nå får vi bare håpe Larvik følger etter! 
Må også få gratulerer Heidi med ny kjæreste, TV2 skrev i går at hun er i et forhold med landslagets tidligere massør Bjørn Olsson.  

 

Vil Cecilie fortsette eller avslutter hun karrieren på lørdag? (Vet ikke om hun spiller i sluttspillet, da har hun eventuelt to kamper igjen) 


2 kommentarer


SannaFG
-12.04.2013 kl:16:03


Jeg er litt enig med deg i den meningen :)

Kommer til å savne Cecilie....
slagelse
-12.04.2013 kl:20:13


Det er ikke første gangen at Leganger holder noen på pinebenken. Men jeg syns media villeder litt her, for det er tross alt et norsk sluttspill som gjenstå etter semifinalen. Leganger er nok med der. Jeg håper virkelig at verdens beste keeper fortsetter i Larvik, men hun er ferdig utdannet lege nå omsider så jeg tror ikke hun gjør det.

Skriv en ny kommentar