I dag gjelder det!

Herregud så spent jeg er før semifinalen, det er nå det gjelder. Larvik spilte, som sikkert flere fikk med seg, en dårlig kamp forrige lørdag. Eller jeg vil vel si en dårlig første omgang, de reddet seg veldig inn ett pausen og gjorde så de bare tapte med 2 mål. Det er ingenting i håndball og hvis Larvik spiller på si beste så kan de slå Krim med flere enn tre mål. Vi får ihvertfall håpe de klarer det. Jeg har så lyst til å se Larvik - Gyør i finalen, det hadde vært en drøm. Men vi må ta en kamp av gangen, først må de slå Krim i kveld. 


Forsvaret må settes, de må gi alt og fighte bakover, de kan ikke sleppe Krim så lett igjennom. I tillegg må jentene ha en bedre skuddutteling enn sist og være tøffe på mål. Det er som Ole sier til OP.no, jentene må vise autoritet, vilje og de må tørre!! Etter en del svake kamper av Linn Sulland var hun endelig tilbake i gammelt slag på onsdag, vi får håpe hun fortsetter sånn.  Flere av jentene må opp et par hakk, spesielt kantene synes jeg har vært litt svake i det siste ( minus Kristina Bille). 

Jeg vet at Larvik vil vinne og de gir nok alt for at det skal skje. HER kan du se et videointervju med Gro Hammerseng, Sulland er positiv, Ole Gustav sier at jentene må kjenne sin besøkelsestid og du kan se bildeserie fra trening HER


DETTE VIL VI SE MASSE AV I KVELD: 


Glede

Styrke!


Fart og fightervilje


Jenter som løper hjem


og at alle backer hverandre opp (noe LHK jentene er flinke til). 

Sier bare som Nora Mørk:

(Hun sa faktisk det før semifinalen mot Krim forrige helg!)

Kampen starter 20.30 og du kan se den på TV2 sport og sumo. Jeg oppdaterer som vanlig kampen på facebook siden!  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar