Årets lag + bursdag

Hentet fra larvikhk.no:

Spillere og ledere i Postenligaen har stemt frem årets lag for sesongen 2012/2013. Larvik fikk med tre spillere på laget og ble for 14. gang kåret til årets arrangør på kvinnesiden.

Foto:Svein Andrè Svendsen!  

Tre på laget
Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kåret til årets høyrekant, Linn Jørum Sulland tok plassen som høyre bakspiller og Anja Edin ble valgt til playmaker for laget som årets midtre bakspiller.
Den skarpsynte vil nok også legge merke til at det er flere spillere med på laget som nå har en tilknytning til Larvik Håndballklubb.
Vi gratulerer samtlige med plassen på laget.

Årets arrangør igjen!
Nok en gang ble Larvik kåret til årets arrangør på kvinnesiden. Avstemningen har vært avholdt 14 ganger og Larvik har vunnet ved samtlige tilfeller. Dette er nok en gang en stor fjær i hatten til Larviks arrangørkorps. Det er tydelig at våre gjester føler at de blir godt tatt vare på i Arena Larvik. Det setter vi stor pris på. Gratulerer til alle involverte.

Årets lag:

Kvinner:

Målvakt: Alma Hasanic (Glassverket)
Høyre kant: Linn-Kristin Riegelhuth Koren (Larvik)
Høyre bakspiller: Linn Jørum Sulland (Larvik)
Linjespiller: Lise Løke (Storhamar)
Midt bakspiller: Anja Edin (Larvik)
Venstre baskspiller: Izabela Duda (Oppsal)
Venstre kant: Linn Gossé (Tertnes)

Årets Postenligaspiller kvinner.
Izabela Duda (Oppsal).

Årets nykommer- 1. eller 2. sesong.
Jeanett Kristiansen (Glassverket)

Årets håndballprofil- inn- og utland

Karl Erik Bøhn- den anerkjente treneren som for en tid tilbake ble rammet av blodkreft men som skal være på bedringens vei, ble stemt frem som årets profil av spillere og ledere for begge kjønn.
Du kan lese intervju med Karl Erik Bøhn i VG HER!! 

Ellers må jeg få gratulerer Pernille Wibe med dagen, HURRA :) Hun har valgt å forlate Larvik HK etter sesongslutt, men før den tid er det både Champions League finale og sluttspillet som står for tur. Vi får håpe hun kan ta med seg de seieren før hun reiser til Frankrike!! 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar