Nok en seier!

Norge seiret nok en gang over Sør-Korea i går, og de har nå seier i alle treningskampene hittil. Det kan vi like :) Jeg liker det jeg har sett av ''Nye'' - Norge, selv om det selvfølgelig allitd er litt å pirke på. 

I første kamp ble det en klar seier, 36-23 og i går ble det en 35-27 seier. Det skal sies at Norge kunne faktisk ha scoret enda flere mål i begge kampene, for det var noen sjanser som ble sløst bort. I går var det tett hele veien i første omgang og det sto 18-18 til pause. Norge løp fra Sør-Korea i andre omgangen nok en gang. Forsvaret hang ikke helt med alltid og Sør-Korea lurte de norske spillerne trill rundt til tider. Så der har nok jentene litt å jobbe med fremover. Fremover sløste de bort noen gode sjanser, men jeg synes det var mye bra.  
Lise Løke fikk sjansen fra start i går, og var mer eller mindre strålende. 7 mål ble det på henne og hun ble fortjent kåret til banens beste. Storhamar keeperen Stine Liden fikk startet i mål, men måtte dessverre ut med skade etter 12 minutter. Kjempe kjedelig for hennes del. Silje Solberg kom inn og gjorde en ok første omgang, men tok seg opp i andre. Betina Riegelhuth gjorde et godt innhopp og scoret to fine mål. Maja Jakobsen og Veronica Kristiansen hadde begge nesa mot mål og var gode. Det blir litt bom og noen feil innemellom, men det får gå. Stine Bredal Oftedal fikk sjansen og gjorde et godt innhopp med fire mål på like mange forsøk. Linka var god bakover, og satte et spillemål + to straffemål. Linn Sulland satte sine sjanser. Sanna Solberg og Linn Gossé var gode på venstrekanten, Sanna Solberg gjorde det også godt bakover. 

Jeg liker som sagt det jeg har sett og det blir spennende å se hvordan VM troppen blir blant annet. Selv om det er en liten stund til den taes ut. Det skal jo sies at hele 10 av de ''normale'' spillerene i en mesterskapstropp var borte denne helgen. Det vil si at det blir stor kamp om plassene fremover. Jeg synes Veronica Kristiansen er en av de som har bevist at hun takler nivået, og pr dags dato fortjener hun er plass i VM troppen. Det blir spennende å se hvordan det blir på venstrekanten, Linn Gossé og Sanna Solberg har vist gode takter i helgen. Camilla Herrem er snart tilbake fra skade og Thea Mørk snuser på en landslagsplass!! 

Norge skal faktisk samles hver måned dette året, bortsett fra i august. Så det blir mye håndball for disse jentene fremover!! 

Banens beste i går

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar