Se Larvik i finalene!!

Det er en ukes tid til det braker løs i Arena Larvik og finalen i Champions League starter. Du kan sikre deg billett til kampen på www.larvikhk.no

Du kan også melde deg på tur til Gyør helgen etter for å få med deg returoppgjøret. Dette er hentet fra larvikhk.no:

Vår samarbeidspartner Connections AS kan nå tilby tur med charterfly til returoppgjøret mot Györ lørdag 11. mai kl.1515 i Veszprem Sport Arena. Larviks finalelag med støtteapparat flyr med oss hjem.

Avreise fra Torp flyplass den 11. mai kl.0800- ankomst Budapest kl.1035.

Ved ankomst Budapest blir det satt opp felles busstransport til Veszprem.

Det vil bli organisert returtransport etter kampen- mer informasjon om tidspunkt og oppmøtested vil bli gitt på et senere tidspunkt.

Avreise fra flyplassen i Budapest er satt til kl.2045 med ankomst Torp kl.2320.

Personer som har planlagt tur til kampen på egenhånd og som skal kjøpe billetter til kampen må gjøre det via Connections AS.

Inkludert i pakkepris: charterfly t/r Torp-Budapest, transfer t/r flyplass i Budapest og Veszprém Sport Arena samt finalebillett.

 

Bindende påmelding, NOK 1000 i avbestillingshonorar. IKKE betaling ved påmelding, men ca. midten av uke 18. Betalingsdetaljer sendes på e-post. Betaling vil skje samlet per påmelding.


Pris pr person i charterfly t/r Torp-Budapest kr. 4.260,-
Pris pr person, busstransport, inkl kampbillett kr. 550,-

 Trykk her for mer informasjon og påmelding/ kjøp av kampbilletter 

 

Jeg får dessverre ikke blitt med til Ungarn pågrunn av jobb. Fant ut at jeg jobber til 18.00 den dagen også begynner kampen 15.15. KRISE!!! Men jeg får bare holde meg unna sosiale medier og se kampen i reprise på sumo.. Sånn er det noen ganger :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar