Både seier og tap.

For norsk håndball ble det både seier og tap i kveld. Larvik tapte 23-22 mot Gyør med Katrine Lunde og Heidi Løke på laget, det vil si at Gyør kunne jubel for gullet. Jeg unner de det, virkelig. Allikvel er det himla kjipt at favorittlaget taper en Champions League finale, det må jeg få lov å si. Siden jeg ikke så kampen og ikke gadd å se den i opptak siden resulatet sto øverst på sumo legger jeg ut referatet fra handball.no:

 

Györ viste seg bunnsolide i returoppgjøret i Mesterliga-finalen, og dermed måtte Larvik Håndballklubb bare innse at de ikke var gode nok for å ta sitt andre gull på tre år.

Larvik hadde allerede et vanskelig utgangspunkt fra oppgjøret i Larvik, og det ble ikke enklere etter Györ gikk opp i en 9-2-ledelse etter et drøyt kvarter inn i kampen etter strålende målvaktspill av Katrine Lunde Haraldsen. Så satte Larvik inn både Nora Mørk og Anja Edin, som tok grep i kampen og gjorde at det fortsatt var litt spenningen i kampen da lagene gikk til pause med stillingen 13-8.

I 2. omgangen tok Larvik innpå, men det virket som Györ hadde ganske grei kontroll gjennom hele omgangen. Larvik vant 2. omgangen, men ikke med nok. Györ vant kampen 23-22, og vant da 47-43 sammenlagt. 

- Vi var ikke der fra starten av. Hadde vi hatt samme trykket som vi hadde i 2. omgang, så kunne det vært annerledes, fortalte Gro Hammerseng (bildet) til TV2.

- Vi var kjempefokuserte fra start, men slurvert litt i 2. omgang. Men vi hadde full kontroll, sa Heidi Løke til TV2.


Foto: VG!GRATULERER MED GULLET, HEIDI OG KATRINE. VEL FORTJENT :) 

2 kommentarer


slagelse
-11.05.2013 kl:22:35


Gyør var bunnsolide i første omgang. Katrine Lunde spilte en strålende første omgang og banens beste. Larvik spiller ikke godt det første kvarteret og skyter for enkelt mot Katrine Lunde. De plasserer i det korte hjørnet og vi vet at Lunde alltid står der. Jeg gir kritikk til Larvikjentene for det. Leganger gjorde en heroisk kamp og gjorde alt hun kunne bak et halvgodt forsvar, så tapet ville blitt klart større uten Leganger.

Anita Gørbicz var også helt fantastisk for Gyør, og Løke gjorde noen helt fantastiske prestasjoner til tider. Seieren til Gyør er helt fortjent. Jeg unner de dette etter å ha tapt åtte E-cup finaler tidligere.
Larvik (og Norge) - håndball
-11.05.2013 kl:23:10


slagelse: Det høres bra ut :) Jeg unner de det jeg også, og er selvfølgelig veldig glad på Katrine og Heidi sine vegne. Fantastisk prestasjon av Gyør etter å ha tapt så mange finaler tidligere!!

Skriv en ny kommentar