Sluttspillgull

På grunn av personlige årsaker har jeg ikke fått blogget noe, og det blir lite blogging de neste ukene. Sånn er det dessverre, men jeg håper dere fortsetter å følge med. Det kommer sikkert et innlegg nå og da.. Men nå blir det jo mindre håndball fremover uansett på grunn av sesongslutt, så da er det ikke helt krise. 

I dag spilte Larvik sin siste kamp for sesongen og det ble flere feiringer i kveld. Larvik vant sluttspillgullet, Tonje Larsen har vunnet sin 50.tittel i løpet av karrieren, Isabel Blanco ble banens beste og Thea Mørk ble kåret til sesongens beste av Vikingene (Larviks supportere):)  I tillegg ble Gro Hammerseng årets ØP- spiller, gratulerer :) 

Sara Breistøl gir seg etter 13 sesonger i klubben, for ei dame. TAKK FOR ALT, SARA!!! Du blir savnet.  Pernille Wibe og Mie Sophie Sando går til hver sin klubb neste sesong, så de har spilt sin siste kamp for klubben. Takk for alt, jenter :) 
Så melder op.no at både Tonje Larsen og Cecilie Leganger fortsetter i klubben i to sesonger fremover.  Det liker vi veldig godt :D 

Én kommentar


slagelse
-23.05.2013 kl:16:40


Sara Breistøl har oppnådd mye, men også blitt utelatt fra mye siden hun ikke har fått spille for landslaget. Breistøl har alltid vært god nok, men kanskje ikke passet inn i Norges kontrafase siden hun ikke hadde hurtigheten. Dog var hun en brilliant venstre kant i etablert spill både angrepsmessig og defensivt. Fantastisk spiller!

Herlig at Leganger og Larsen fortsetter. Jeg var ikke sikker på Leganger, men Larsen regnet jeg med at ville fortsette.

Skriv en ny kommentar