Sesongens beste landslagsspiller

Ble litt senere enn planlagt, men sånn er det når jeg har sommerferie. Sesongens landslagsspiller skal kåres og det har vært litt vanskelig å ta ut de fem beste. Rett og slett fordi noen bare spilte OL og andre bare spilte EM, i  tillegg har flere droppet treningsturneringene og lignende. Så det kan derfor hende noen synes de nominerte er litt ''urettferdige'', men sånn får det bare være nå. Det blir en liten blanding av nye og gamle.. Sesongens regnes fra Scandinavian Open som var i juli i fjor og til 31.mai. Jeg ser på det de har gjort på landslaget og ikke på klubblaget :) 

Her kommer de fem nominerte er: 

Linn - Kristin Riegelhuth Koren - Var Norges beste under OL med en treffprosent på 79, ingen var bedre. Spilte også et stabilt EM og har vært god i de kampene hun har spilt i år.

Stine Bredal Oftedal - Kom ikke med til OL og spilte lite i EM. Allikvel gjorde hun gode innhopp når hun først kom inn. Har også fått mer ansvar nå som de mer rutinerte har vært borte, og jeg vil si at hun har gjort en godkjent jobb der. Vi må tenke på at Stine Bredal Oftedal er ung enda og hun kommer til å vokse mer med oppgaven. 

Veronica Kristiansen - 
En av Norges nykommere som virkelig gjorde en god debut for landslaget. Hun er uredd, rask, setter finter og er ikke redd for å gå på mål. Jeg tror vi ser denne jenta i VM troppen for det hun har vist hittil er mer enn bra nok. 

Kari Aalvik Grimsbø - 
Jeg synes det blir veldig vanskelig å unngå henne tiltross for at hun bare spilte OL. Hadde det ikke vært for henne så hadde det sett dårlig ut med OL finalen blant annet, hun var virkelig med på å snu kampen i kvartfinalen. Kari ble vel mer eller mindre Norges helt under mesterskapet og satte Katrine litt i skyggen. Hun ble gravid etter OL, men jeg er nesten sikker på at hun hadde fortsatt i samme retning hvis hun ikke hadde blitt det. 

Den siste plassen er jeg utrolig usikker på for vi har flere som fortjener den. Anja blant annet ble EMs mest verdifulle, Ida Alstad har vært stabil og spesielt en viktig forsvarsbrikke + hennes gode EM finale og Katrine Lunde Haraldsen hentet seg godt inn igjen etter et dårlig OL.  

Går for Katrine Lunde -  Rett og slett fordi hun er en matchvinner og en fighter. Hun hadde en down i OL, men da var vi heldige å ha Kari som viste seg frem. Under EM ble Katrine ''alene'' med ansvaret, i og med at vi ''bare'' hadde med en debutant. For all del, Silje er ikke dårlig, men har for lite erfaring til å stå med ansvaret. Måten Katrine kommer tilbake under EM synes jeg det står respekt av. Hun er en klassekeeper, sånn er det bare :) 
Jeg synes det er vanskelig å nominere noen, men jeg har gjort et forsøk :)  Så nå er det bare å stemme i vei, alle sammen. Avstemninga avsluttes 2.juli klokken 23.59 :)  

13 kommentarer


Mia
-25.06.2013 kl:10:56


Linn - Kristin Riegelhuth Koren
kristina
-25.06.2013 kl:12:50


Veronica Kristiansen
:)
-25.06.2013 kl:21:03


Linka.
-26.06.2013 kl:01:13


Veronica Kristiansen<3 Glassverket!
-26.06.2013 kl:18:28


Katrine Lunde
-26.06.2013 kl:20:19


Kari Aalvik Grimsbø :)
-26.06.2013 kl:20:38


linka :)
slagelse
-27.06.2013 kl:19:30


Katrine Lunde. Spiller for verdens beste håndballlag, Gyør og har en stor andel i at de endelig tok Champions League trofeet. Tenker spesielt på semifinalen mot Valcea i returen hvor Gyør lå bak med seks. Der var Lunde enorm det siste kvarteret. Har hatt en stabil sesong og hun har virkelig kommet tilbake etter den downperioden hun hadde ved OL. Det hadde ikke blitt EM finale på Norge uten Lunde.

Jeg er sikker på at Grimsbø kommer godt tilbake og vil gi Lunde konkurranse på landslaget fremover. Og jeg er ikke imot å ha to gode keepere på landslaget. Det har vi hatt før i Leganger og Tjugum. Det var en konkurranse de taklet fint. :-)
Amina Sofie
-28.06.2013 kl:13:37


Linka
Sunniva
-28.06.2013 kl:21:02


Linn-Kristin Riegelhuth Koren. Som du sier var veldig stabil i OL & EM, samt begge Champions Leauge finalene og under Champions Leauge ;)
Elise
-29.06.2013 kl:16:53


Kari Aalvik Grimsbø
Tina Torhaug
-30.06.2013 kl:10:17


Kari Aalvik Grimsbø
Marion
-01.07.2013 kl:12:41


Katrine Lunde Haraldsen! Linka også men Katrine er best<3

Skriv en ny kommentar