Blir til 2016

Da er det klart at Nora Mørk har kontrakt med Larvik til 2016, altså i tre sesonger til. Dette liker vi :) 
Larvikhk.no skriver følgende: 

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er naturlig nok fornøyd med signeringen.

-Som alle vet har Nora slitt voldsomt med skader de siste to årene og vi er utrolig glade for at det nå endelig går rette veien for henne. Det vi fikk se i slutten av sesongen når hun gjorde come back var veldig bra etter så langt fravær.  Det er utrolig mye ball i den jenta, og etter sesongen har det fortsatt å gå fremover.  Hun hadde en sesong igjen av den forrige kontrakten, men vi følte at tidspunktet var riktig nå med tanke på fremtiden.  Hun blir viktig for oss i årene som kommer.

Nora selv er også godt fornøyd med valget hun har tatt.

-I den situasjonen jeg har vært i føles dette veldig trygt og godt, og jeg trives veldig bra i Larvik. Jeg er i den beste klubben jeg kan være i med tanke på de ambisjonene jeg har på håndballbanen. Det er veldig mye jeg har lyst til å vinne med klubben, og det her jeg føler  at jeg har de beste mulighetene til å oppnå målet om  å spille OL i Rio i 2016. Helsemessig har fremgangen fortsatt etter at sesongen var slutt og jeg gleder meg allerede til sesongstart i september.

Foto: larvikognorge.blogg.no (skriv dette under bilde hvis du låner det) 


Andre gode nyheter er at Kari Aalvik Grimsbø har fått en sønn, han kom til verden 06.06.2013. Gratulerer så mye!!! 

Thorir har innkalt til ny samling, du kan se hvem som blir med HER -
Tre Larvikspillere står over pågrunn av totalbelastningen (Linka, Karo og Linn), mens Anja Edin og Thea Mørk har fått en plass i troppen. Kristine Lunde -Borgersen, Camilla Herrem, Karoline Næss, Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic står også over. 
 

2 kommentarer


Hilvi Johansen
-28.06.2013 kl:15:23


Så bra at Nora Mørk skal fortsette på Larvik!
Larvik (og Norge) - håndball
-28.06.2013 kl:16:51


Hilvi Johansen: Ja, det er veldig bra :)

Skriv en ny kommentar