Venter barn nummer 2.

Her om dagen kom meldingen om at Kristine Lunde-Borgersen venter barn nummer to, og det er jo hyggelig :)
Hun blir derfor ikke med til VM i desember og er også usikker på om hun blir med landslaget videre. Du kan se video intervjuet HER

Også Marit Malm Frafjord er usikker frem mot VM pågrunn av en skulderoperasjon, dette kan jo bli et problem for da går to av de viktigste spillerne i midtforsvaret ut. 
Derfor er Isabel Blanco blitt en av de mest attraktive erstatterne. Assistentrener Mia Hermasson Högdal sier at Blanco er med om hun vil. Isabel selv sier at hun er åpen for å hjelpe til hvis hun får en telefon fra landslagsledelsen.

Jeg kan jo si at jeg synes det er helt supert om Isabel blir med, hun har blitt en av mine favorittspillere de siste årene. I tillegg synes jeg hun har vist at hun er mer en god nok i Larvik og hun var en av de mest stabile der forrige sesong. Jeg tror kanskje Thorir tar med seg 3 strekspillere, sånn Marit gjorde i EM 2008 (Hadde med Heidi, Isabel og Marit). Han må jo også tenke litt fremover og da hadde det vært lurt å tatt med en yngre strekspillere også. June Andenæs (tidligere Byåsen) har også gjort sitt for å kjempe om en plass, hun spiller for russiske Lada neste sesong. Hanna Yttereng og Susann Iren Hall har også vært med på landslagssamlinger i det siste. Skal ikke si hvordan de ligger ann, for jeg har egentlig ikke sett de spille så mye. 

Det blir spennende å se hvem som blir med, det er det jo alltid. Det er fortsatt en stund til det braker løs i Serbia nok en gang :) 

2 kommentarer


Mathilde Waale
-04.08.2013 kl:17:58


Jeg håper virkelig at Isa kommer med!!
La
-05.08.2013 kl:09:25


Å spille på landslaget skal være en ære. Derfor vil jeg si at det er feil å si at Isabell fortjener plassen. Dette fordi ho takket for seg og har ikke kjempet om en plass på lage med lik linje som June, Hanne og Susann Iren. Ho har internasjonal erfaring, ja. Men har man takke for seg og kun blir innkalt dersom andre er skadet. De andre strekspilleren har vært på rekuttsammlinger og andre samlinger med landslaget for å vise seg frem og for å gi beskjed at vi er interessert i en plass til VM. Dersom noen av de tre andre nevnte spillerne hadde spilt på Larvik hadde de fått plassen uten problemer. For i dette landet her får man jo klippekort på landslaget om man spiller på Larvik

Skriv en ny kommentar