Serien er i gang

Det tok nærmere to minutter før Larvik scoret mål i Trønderhallen, men da det først løsnet kom det mye og bakover var det potte tett. Larvik ledet 14-0 når Levanger scoret sitt første mål ? etter drøye 17 minutter.

Det var en heltent gjeng fra Larvik som virkelig gledet seg til å komme i gang med Postenligaen 13/14. Det gikk utover hjemmelaget Levanger, for det er sjelden vi har opplevd at hjemmelaget har brukt så lang tid på å komme på tavlen i en kamp i Postenligaen. Alma Hasanic stengte målet bak en gjeng som jobbet frenetisk i forsvar. Det ga mange gode kontringsmuligheter og det ble utnyttet nådeløst det første kvarteret.

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var relativt blid etter kampen etter å ha vært vitne til at jentene la ned en strålende arbeidsinnsats kampen igjennom.

? Veldig godt fornøyd med innsasts og innstilling til seriestarten. 14-0 er kanon. Veldig deilig å se at vi kan benytte alle spillerne og fortsatt holde et høyt nivå. Det siste kvarteret står vi med to debutanter i midtforsvaret, Vilde Johansen og Frida Bjaaland og de taklet og holdt unna Levanger på samme gode måte som de litt mer rutinerte. Alt i alt en meget god premiere og jeg er veldig fornøyd med hele gjengen, avslutter Ole Gustav.

Kopierte det fra larvikhk.no, siden jeg ikke fikk sett kampen selv! Heldigvis var det ei jeg kjenner, Rikke, som bor i nærheten av hallen til Levanger så hun tok bilder jeg kunne bruke fra kampen :) 


Godt å se at Tine Stange er tilbake på banen. 


Anja ble banens beste i dag ;) 


Linka i farta :) 


Nykommer Jeanett


Jubel og glede på benken. 


Landslagsaktuelle Isabel :) 

Disse spilte, mål
Jeanett Kristiansen, Isabel Blanco 5, Karoline Dyhre Breivang 3, Nora Mørk 3, Gro Hammerseng-Edin 1, Linka R. Koren 5, Alma Hasanic,
Vilde Johansen1, Linn Jørum Sulland 6, Tine Stange, Thea Mørk 5, Frida Bjaaland 1 og Anja Hammerseng - Eding 6.  

Mål nummer 12 i denne kampen ble seriemål nummer 15 000  for Larvik og det var Gro som fikk æren av å sette det inn. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar