De første resultatene


Her er gårsdagens resultater, også fra herrenes kamper som startet serien i går. 

Larvik fikk knuste FBK, ingen bombe det. Eneste spennende som skjedde der var at  Anja Edin rundet 1000 mål i Postligaen, Cecilie Leganger var tilbake, Alma Hasanic holdt nullen i 11 minutter i 2.omgang og at Mørk tvillingene storspilte. Også Isabel Blanco storspilte på streken og får skryt av treneren etter to år i klubben. 
Den kampen det var mest spenning i, var vel mellom Tertnes og Stabæk. De byttet på å lede, og det ble mye mål i løpet av kampen. Sanna Solberg var vel den som hadde prøvd mest for Stabæk, men det hjalp dessverre ikke. Tertnes ble for sterke tilslutt. 
Byåsen slet litt i starten, men kom seg etterhvert og fikk en solid seier. Det kunne blitt mer, men de slapp seg litt ned i slutten av kampen..

Så ikke på noen av kampene, men fikk med meg det viktigste i reprise på håndball Xtra. Spilte fotballkamp selv i går, så da ble det litt vanskelig å få sett kampen :) De kåret også rundens lag fra forrige serierunde, og den ser du her:  Her kommer en liten oversikt over de som scoret av Larvikspillere og landslagsspillerne i går: 

4.Jeantt Kristiansen 2 mål/ 3 skudd
5. Isabel Blanco  6 mål/ 9 skudd
8. Karoline D. Breivang 3 mål/ 3 skudd
9.Nora Mørk 9 mål / 10 skudd - BANENS BESTE
10. Gro Hammerseng-Edin 1 mål/1 skudd
11 Linka R. Koren 5 mål/ 7 skudd
13 Vilde Johansen 1 mål/ 3 skudd
15. Linn Jørum Sulland 4 mål/ 7 mål
17 Tine Stange 1 mål/ 1 skudd
19. Thea Mørk 4 mål/ 4 skudd - Sto på larvikhk.no at hun også hadde stått bra bakover :) 
20 Frida Bjaaland  1 mål/ 2 skudd
21 Sofie Lunde 0 mål/ 1 skudd
81 Anja  Hammerseng - Edin  3 mål/4 skudd

 Camilla Herrem 3 mål/ 4 skudd
Stine Skogrand 10 mål/ 13 skudd
Linn Gossé 6 mål/ 10 skudd
Sanna Solberg 6 mål/ 10 skudd
 

I dag ser du Storhamar - Glassverket fra klokken 18:00! Det sendes også kamper i helgen, se innlegget under for informasjon om de :) Ellers er det landslagssamling neste ulke, og da blir det pause i kvinnenes serie :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar