Strålende comeback!

Etter å ha ligget under med to mål til pause, snudde Håndballjentene kampen og vant over Tsjekkia 24-23. Isabel Blanco (bildet) gjorde et solid comeback og scoret syv mål.

 

Denne uken er Håndballjentene samlet i Tsjekkia og spiller to kamper mot vertskapet og Slovakia på lørdag. Onsdagens kamp gikk uten Katrine Lunde og Heidi Løke som spiller seriekamp i Györ, men tilslutter seg troppen torsdag. Stine Bredal Oftedal manglet også, men er klar til kamp torsdag i Olomouc.

Trener Mia Hermansson Högdahl var forberedt på at det skulle bli en jevn kamp. Sist lagene møttes i EM, ble det til slutt norsk tomålsseier.
Vi trenger slike kamper, og det er flott at vi får to kamper til denne uken, sier hun på telefon fra Zlin.

Å få Norges berømte midtforsvar til å fungere, er vesentlig for laget. Og det forteller Mia at fungerte i denne kampen.
- Med både Kristine Lunde-Borgersen (gravid) og Marit Malm Frafjord (skadet) ute av laget, er det viktig å finne gode formasjoner i forsvaret. Det klarte vi godt i dag, og Isabel gjorde en god jobb her, skryter Mia.

Fremover på banen trekker hun frem fine norske kombinasjoner som gjør at jentene vinner baller.
- Etter å ligge under med to mål til pause, var det bra gjort av gjengen som sto på banen mot slutten å dra seieren hjem.

45 sekunder før slutt gikk Norge opp i ledelsen. Tsjekkerne forsøkte å ta ut målvakten for å sikre uavgjort, men skuddet gikk i den norske blokken - nærmere bestemt i ansiktet på Isabel Blanco.

Neste kamp starter fredag kl 16 norsk tid, den siste samme tid lørdag.

---

Kampfakta kommer 

Tsjekkia ? Norge 23-24

 

Teksten er hentet fra handball.no

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar