I morgen:

Postenligaen Kvinner 

Byåsen Elite - Flint Tønsberg Håndball
Kampen skal sette punktum for arrangementet Håndballuka i Trondheim. Trønderne har hatt håndballfest hele uka med en rekke arrangementer. Som forkamp til oppgjøret er det forøvrig nabooppgjør i 1. divisjon Menn mellom Kolstad og Strindheim. Alt annet enn Byåsen-seier i avslutningen av Håndballuka vil overraske, for gjestene fra Tønsberg klarer vel ikke gjenskape 23-23-kampen mto Byåsen fra 2011-12-sesongen nå?

Fredrikstad Bkl og Levanger HK
jakter begge sesongens første poeng. Begge lag avanserte tidligere i uka til 4. runde i NM på bekostning av 1. divisjonslag. Det var jevnt mellom lagene da Fredrikstad sist spilte i Postenligaen, men Levanger vant kampen i Kongstenhallen (20-18). 

Forrige sesong vant Vipers Kristiansand
hjemmemøtet mot Storhamar (31-25). Trener Thomas Hørlyk i Vipers er klar på at det kan bli tøft å hente nye poeng mot et Storhamar-lag som står ubeseiret etter de to første kampene. Til Vipers nettsider sier han bl.a. dette før oppgjøret i Aquarama:  

-Skal vi have en chance mod Storhamar bliver det på indsats og bedre vilje!! Indsats og vilje er 2 ting man ALTID kan konkurrere på uanset kontinuitet, landskampe, samspil osv osv. Dette forventer jeg af pigerne på søndag ? vi vil være bedst på vilje og indsats. 

Selv om Glassverket
har kjempet godt, står laget med ett poeng etter de to første serierundene (uavgjort mot Stabæk og knepent tap mot Storhamar). Denne gang venter en enda større utfordring når Larvik HK kommer på besøk. Med de tidligere Glassverketspillerne Alma Hasanic og Jeanette Kristiansen i troppen i tillegg til sine mange, meritterte spillere, er Larvik klare favoritter til poengene. Men Glassverket har tidligere vist at de vil prøve å bite fra seg, uansett motstander...


Nordstrand - Oppsal

er lokaloppgjøret i Oslo, og kampen om å være best i byen. Nordstrand kommer fra storseier mot Levanger i forrige runde - Oppsal er så langt poengløse i Postenligaen. 

På Oppsals nettsider leser vi før kampen: 

Søndag er det klart for et heftig lokaloppgjør i Bjørnholthallen. 
Søndag starter poengjakten for Oppsal. Etter å ha innledet Postenligaen med to tap mot klare medaljekandidater, er det søndag klart for en motstander som det på papiret bør være mulig å hanskes med. 
Likevel, Nordstrand-Oppsal blir en tøff kamp naboer imellom. Lokaloppgjør motiverer alltid ekstra, og det laget som søndag fokuserer best kan med rette kalle seg Oslos beste lag per dato.

Kampene i Postenligaen som spilles søndag 29. september:

Kongstenhallen 1600 Kvinner Fredrikstad Bkl  Levanger HK TV2 Sumo
Bjørnholthallen 1800 Kvinner Nordstrand Oppsal TV2 Sumo
folloTRYKK Arena 1800 Menn Follo HK FyllingenBergen TV2 Sumo
Drammenshallen 1800 Kvinner Glassverket Larvik HK TV2 Sumo
Sør Amfi 1800 Menn ØIF Arendal Runar Sandefjord TV2 Sumo
Aquarama 1800 Kvinner Vipers Kristiansand Storhamar TV2 Sumo
Trondheim Spektrum 1800 Kvinner Byåsen Elite Flint Tønsberg Håndball TV2 Sumo

 

 

//handball.no

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar