Champions leauge start :)

I dag er det klart for første kamp i den gjeveste europacupen, Champions League :) dette er vel det klubben og supporterne gleder seg mest til!!

Jeg er ikke på vei til Larvik denne gangen dessverre. Skulle virkelig ønske jeg kunne vært å sett på, men det ble ikke sånn nå Tviler på at det blir noen CL kamper før jul, men håper jeg er tilbake på nyåret. Har bestilt billetter til Norge - Russland i Møbelringen cup, også regner jeg med at det blir cupfinale på slutten av året :)   


Her er Karo, Linka og Kari Mette sist lagene møttes i gruppespillet, oktober 2011. Linka og Kari Mette var i scoringshumør med 9 og 7 mål hver :) 
Kampen endte da 37-25 og bortemøte 24-21. 
Larvik vant den gangen sin gruppe, mens Podravka kom sist. 

 

I fjor var Podravka i gruppe med Krim, Gyør og Jolidon, da endte de på en 3.plass. Larvik vant sin innledende gruppe over FTC, Dinamo og Savehof og gikk videre til mellomspillet. Der møtte de Gyør, Buducnost og Randers, det ble en 2.plass. I semifinalen tapte de 22-24 på hjemmebane mot Krim, men vant overlegent 27-19 på bortebane og kom seg til finalen. Det ble to jevne finaler mot Gyør, men ungarerne med Heidi og Katrine i spissen vant 24-21 og 23-22!! 

Nå er eventyret i gang på nytt, Larvik har fått tilbake flere spillere etter fødsel og skade. Kan de gå hele veien denne sesongen? 
I dag må de imidlertidig klarer seg uten Tine K og Tonje Larsen. 
 

 

LARVIK - PODRAVKA ser du på sumo og tv2 sport fra 19:20 :)

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar