Første hinder...

i går var det i gang med Champions League igjen, og Larvik fikk besøk av Podravka. Dette laget har hatt store utskiftninger og det var vel få som trodde de hadde noe å komme med. Dette viste seg å være helt riktig. Spørsmålet var vel egentlig hvor sto seieren skulle blo. 

Larvik tok raskt kontrollen, og ledet 3-0 før Podravka scoret sitt første. Etter 17 minutter spill hadde Larvikk full kontroll med en 10-2 ledelse. Flere redninger fra Leganger, godt forsvar og fart fremover oppskriften. Podravka hadde vel ingenting å komme med, og dette utnyttet Larvik seg av. Det ble noen minutter med en del feil og dårlige avgjørelser, før Leganger tok en straffe. Det som kanskje var mest spennende i kampen var vel om Linn-Kristin Rielgehuth Koren ville bli historisk i kveld eller om vi måtte vente i en uke. Hun kunne nemlig scoret sitt mål nummer 500 i CL, det har ingen Larvik spiller gjort tidligere. Dette ble en realitet allerede etter knappe 22 minutter, på stillingen 12-3.  Ikke nok med det, i løpet av det neste minuttet satte hun inn både 501 og 502. 
Jeanett Kristiansen fikk sin Champions League debut og scoret ganskje kjapt etter en backhand pasning fra Anja. Deretter måtte hun på benken pågrunn av en 2 minutter.
Podravka kom seg igjennom forsvaret et par ganger for mye i løpet av de siste 5 minuttene i 1.omgang, men Larvik gikk i garderoben med en solid 17-7 ledelse.

Alma Hasanic debuterte i CL i 2.omgang, etter at Cecilie hadde stått en god omgang i buret. Podravka startet best og scoret omgangens første. Linka svarte med et frekt skudd bak i fra banen, før Podravka igjen tok styringen. Flere Larvik bom og noen feil førte til at Podravka kom litt inn i kampen, stillingen var 18-10. Da våknet Mørk søstrene opp og scoret hvert sitt. Etter et par baklengsmål svarer Alma med å redde en straffe og fortsetter med et par fine redninger etter det. Etter et par bom snapper Linka ballen og setter den sikkert i mål. Lise Løke debuterer i denne omgangen, og scorer blant annet to mål. Etter en litt dårlig start så kjører Larvik på og leder med 10 mål eller mer resten av omgangen. Det siste spurtgiret blir satt på og de cruiser inn til en 34-18 seier.  Jeanett avslutter det hele med et herlig trickskudd fra sin kant! Kampens store spiller blir Linn-Kristin Riegelhuth Koren,  og hun ble fortjent banens beste. 12 mål, flere assist og en god forsvarsjobb :) 
Det var tre debutanter i går, og alle tre spilte en god kamp. Jeanett scoret 3 fine mål, Alma sto en god 2.omgang og Lise Løke var god på streken. Anja kommer inn som et friskt pust og har flere fine mål, blant annet ett bak fra banen som hun bare smeller inn. Gro står bra bakover og er sikker fremover. Både Anja og Gro har flere assist i løpet av kampen. 
Nora Mørk er tilbake for fullt, og bidrar godt med både spillerglede og fine mål. Synes hun er litt het på grøten i noen tilfeller, men alt i alt en god match. 
Jeg synes Isabel og Karo kan bedre enn det de viste i går, men de bidrar god bakover. Linn Sulland var ganske usynlig i gårsdagens kamp, scoret tre mål helt på tampen av kampen. 

Kampfakta: 
Jeanett  3 mål/ 4 skudd + 2 min
Isabel 1 mål/ 3 skudd
Karoline 0 mål/ 1 skudd
Nora 4 mål/ 7 skudd (1 straffe) + 2 min
Gro 3 mål/ 5 skudd
Linka 12 mål/ 15 skudd 
Linn 3 mål/ 4 skudd (1 straffe)
Tine 0 mål/ 2 skudd + 2 min
Lise 2 mål/ 2 skudd
Thea 2 mål/ 4 skudd
Anja 4 mål/ 7 skudd

Cecilie: 7 redninger (1 strafferedning)
Alma: 9 redninger ( 1 strafferedning)

Gult kort Ole Gustav 

Denne uka er det NM kamp mot Fredrikstad, deretter møter de Vardar i Skopje til helgen. Dette blir en tøff bortematch!! 
Vardar vant 23-19 mot Bera Bera i går. Gyør med Katrine og Heidi vant sin hjemmekamp mot Hypo 41-22, Heidi scoret 6 mål :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar