Ute...

I går kom nyheten om at Cecilie Leganger er ute i hele 18 (!) uker... Akillessenen er delevis avrevet...  Dette skrev larvikhk.no: - Jeg kjente at det røsket litt i senen i forbindelse med en redning jeg gjorde på et gjennombrudd fra deres venstre bakspiller ca. 10 minutter ut i første omgang. Det var først når jeg tok det med ro i pausen at jeg kjente at noe var skikkelig galt. Foten stivnet fullstendig. I dag har jeg tatt meg frem på krykker.

-Jeg har vært til undersøkelse hos klubbens lege tidligere i dag, og der kom det frem at senen var delvis avrevet. Sånn som det ser ut akkurat nå blir det ingen operasjon. Nå skal jeg til en videre undersøkelse og oppfølging hos personen som fulgte meg opp da jeg var i FCK.

-All erfaring tilsier at dette trenger en lang pause, i utgangspunktet minimum 18 uker. Det som gir meg en voldsom motivasjon, og en hjelp til å holde humøret oppe nå, er at jeg kan nå en eventuell Hovedrunde i februar/ mars.

-Det beste jentene kan gjøre nå er å krige og sloss på samme måte som på lørdag. Jeg skal lede an i heiagjengen, avslutter Cecilie.

Et lyspunkt oppe i det hele er at Lene Rantala har fått klarsignal til å kjøre på for fullt etter skaden hun pådro seg på oppvarmingen foran returoppgjøret i Champions League- finalen mot Györ i Veszprem i mai. 

2 kommentarer


slagelse
-19.10.2013 kl:00:10


Dette er dårlige nyheter. Hvis ikke Leganger klarer å komme tilbake på banen, eller på sitt vanlige nivå mener jeg at Larvik ikke har håp om seier i Champions League. Det er Leganger som gjør at Larvik har vært i to finaler på de tre siste årene.
Larvik (og Norge) - håndball
-19.10.2013 kl:15:29


slagelse: Det er jeg enig i. Vi får håpe hun rekker å komme tilbake til hovedrunden!!

Skriv en ny kommentar