Larvik - Bera Bera

Det er klart for en avgjørende kamp i Champions League. Vinner jentene i dag så går de videre til gruppespillet, også må de deretter kjempe mot Vardar om 1.plassen. 


Har vært litt opptatt i det siste, så månedens spiller har gått litt i glemmeboka. Skal få fikset det i løpet av morgen dagen :) Har vært veldig dårlig på å oppdatere her, men på facebook siden min HER får dere litt flere oppdateringer. Lover å bli litt flinkere igjen, men som sagt har hatt mye å gjøre. Har blant annet fått jobb, og da er det litt vanskelig å få blogge så mye. I løpet av måneden skal jeg på en Larvik kamp og en landslagskamp, så da blir det også litt flere bilder fra kamepen :) Håper dere har forståelse for det. 


Det som har skjedd siden siste oppdatering er at Norge vant sin andre kamp mot Romania. Sanna Solberg ble fortjent banens beste i den kampen, og Norge vant 30-18. Ellers har Norge fått lov til å arrangere EM i 2020, og det er gøy. Gøril Snorroeggen har blitt gravid og venter barn på nyåret en gang, koselige nyheter :) 
På onsdag ble det klart hvem som gikk videre til  semifinalen i NM. Larvik møter Byåsen, og Tertnes møter Oppsal. Sistenevnte sørget for en liten bombe, med en klar seier over Storhamar. Morro for Oslo klubben :) 
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar