Månedens spillere OKTOBER

Litt tregt, men som dere har fått med dere så er jeg innmari treig for tiden. Bedre sent enn aldri :) Det er på tide å kåre månedens spillere, og her er de nominerte: 

 A) Larvik 


Nora Mørk - Hun er tilbake for fullt og har vært god både for Larvik og Norge. Morro for Nora, for det har vært et par tunge år. Hun sette fart, er en fantastisk servitør og scorer mye mål.  Hun er delaktig i mye, enten om hun scorer selv eller sentrer til andre. 

Alma Hasanic - Har fått en litt større rolle for klubben enn først tenkt. Cecilie har vært skadet og Alma har tatt oppgaven veldig bra. Sto blant annet en fantastisk kamp i Spania mot Bera Bera for noen uker siden. Utrolig morro for Alma og bra for Larvik! 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren  - Solid hele denne måneden, selv om hun blir litt anonym innemellom! Rundet 500 mål i Champions, og er Larviks toppscorer hittil med 24 mål. Linka er en spiller man kan regne med og er treffsikker. 

Isabel Blanco var også en god kanditat i månedens nominering, men har blitt litt satt ut på grunn av skader. Håper hun er raskt tilbake igjen! 

B)  Landslaget

Katrine Lunde - Sto veldig solid i den andre kvalifiseringskampen mot Romania. I første kampen sto hun godt før pause, men var litt svakere etter hvilen. Hadde dog en veldig viktig redning helt på tampen av kampen.  En viktig spiller for Norge! 

Stine Oftedal - Gjør som Nora, setter fart og er delaktig i spillet. Scorte ikke så mye selv, men serverte bra til de andre. Godt samarbeid med Nora blant annet. 

Mari Molid - Har vært ute av landslaget i en periode, men har kommet veldig bra tilbake. Sto godt i forsvaret og hadde en større rolle en tidligere. Synes Mari Molid overrasket meg litt, og derfor synes jeg hun fortjener en nominasjon. Det er ikke bare bare å komme tilbake på den måten heller. Spesielt ikke når du blir satt sammen med Ida og trent sammen et par dager før kampene. Nå har jo de spilt sammen tidligere også, men allikvel. Blir litt overtent innemellom, men alt i alt var det to gode kamper av Molid. 

(Det er mange flere som kunne blitt nominert fra landslaget, blant annet Ida Alstad og Sanna Solberg.. men de hadde en kamp der jeg ikke ble såå imponert og en kamp som var veldig bra. Måtte velge tre, og da ble det de som er nevnt over)


DERE KAN STEMME FREM TIL 06.11 (ONSDAG), OG DERE KAN SOM VANLIG BARE STEMME PÅ EN FRA LANDSLAGET OG EN FRA LARVIK. 

 
Nora og Stine under EM 2010,kan de få spille et mesterskap sammen igjen? Vi får håpe skaden Nora fikk i går ikke er så ille!! 
Begge to gjorde det bra i kvalifiseringskampene mot Romania. 

7 kommentarer


Henriette
-03.11.2013 kl:16:54


Nora Mørk fra Larvik og Katrine Lunde fra Landslaget/ Vipers

Kan dere ha noe fra Henriette Bakkerud? Jeg har møtt henne på en håndball greie!!
Sara
-03.11.2013 kl:16:59


Linka ❤
Elisabeth
-03.11.2013 kl:17:22


Alma Hasanic og Katrine Lunde.
-03.11.2013 kl:18:36


Nora Mørk :)
Marlene
-04.11.2013 kl:14:52


A) Nora Mørk B) Stine Oftedal :)
Marion
-04.11.2013 kl:22:44


Nora Mørk og Katrine Lunde:)
Sanchu
-05.11.2013 kl:19:58


Linka & Stine

Skriv en ny kommentar