Larvik - Vardar

I går var det gruppefinale i Arena Larvik. Fikk ikke skrevet noe her fordi nettet på toget ikke samarbeida med meg, så beklager det. 

Jeg var på plass i Arena Larvik, og det var så gøy å endelig være i hallen igjen. Stemninga var veldig god i går, og vi heiet masse og buet litt når Vardar var i angrep. Dessverre hjalp det ikke, for de tapte med to mål. Skikkelig kjedelig, for det så bra ut i 1.omgang. Dessverre var gjengen slappe bakover og slapp Vardar lett igjennom, ihvertfall etter pausen. Fremover også kladdet det veldig, og når Larvik fikk to kjappe utvisninger etter hvilen så ble det vanskelig. Dette ødela mye for resten av kampen, for Vardar laget en luke som de aldri fikk hentet igjen. Ble litt frustrasjon på Larvik benken, og det skjønner jeg godt.  

Selvfølgelig hadde jo jeg klart å glemme den lange linsa til kamera, så jeg fikk ikke zoomet noen ting. Bildene ble ergo ikke så bra, men fikk ihvertfall noen fra gårsdagens match. Skal huske den når jeg skal på kamp igjen om under 2 uker :)
Nora Mørk ble kampens toppscorer med 6 mål, men det var Isabel Blanco som ble kåret til banens beste. Var veldig enig med juryen, for Isa var kjempe god i gårsdagens kamp. 

 
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar