Dødens gruppe.

Da er gruppene og trekt, og Larvik hadde rimlig uflaks i trekning. Nå ødela de jo litt for seg selv da de tapte mot Vardar og ''bare'' ble nummer 2 i gruppa, men allikvel. 
Gruppene ble slik:
Gruppe 1: FC Midtjylland, Vardar, Sävahof og Thüringer.
Gruppe 2: Larvik, Gyør, Krim og Budcnost. 

Det beste for Larvik hadde jo vært å fått FC Midtjylland, istedet for Gyør og Sävehof/Türinger istedet for Buducnost. Men som Sulland skrev på instagram: ''Vi fikk den vanskeligste gruppa vi kunne få, men skal bøtta hjem må vi slå alle''. 


Larvik mangler noen spillere, og det hadde vært greit å fått igjen Leganger og Larsen før hovedrundene. Larvik har slitt litt bakover i de siste kampene, og det har vært mye som har kladdet. Spillet må skjerpes skal de klare å slå disse lagene, det er det ingen tvil om. Forsvaret må settes, figtene må taes, og de må sette fart fremover. Jeg tror Larvik vil vise seg fra en annen side allerede i morgen i cup semifinalen mot Byåsen :) 


HEIA LARVIK

Byåsen møter Lokmotiva Zagreb i Cupwinner cupen's 4-runde, mens Tertnes møter sterke FTC fra Ungarn. FTC møtte Larvik i gruppespillet i fjor, og gikk videre til hovedrunden som nummer to i gruppa bak Larvik. Sistnevnte tapte 28-24 på bortebane i Ungarn, men vant 30-23 i Arena Larvik. LHK endte som gruppevinnere pågrunn av målforskjellen

Ellers møtes Viborg og Team Tvis Holstebro hverandre i 4.runden. Heldansk oppgjør med andre ord, og flere norske møtes til kamp. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic og Anne Kjersti Suvdal spiller for Viborg og Ida Alstad for Holstebro. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar