CUPFINALE NESTE

Etter en tøff match mot Byåsen på onsdag, ble det en seier og cupfinale for Larvik.  Gud så deilig det var :) Stemningen var god etter kampen og jentene jublet for seier.
Kampen endte tilslutt  30-27 og Gro Hammerseng var på hugget for Larvik. Har savnet litt den gamle Gro fremvover, og nå viste hun hva hun var god for. Isabel gjorde jobben bakover, men overlot plassen til Lise fremover. De snakket om at hun var litt småsyk og derfor spilte hun ikke så mye. Nora Mørk var som vanlig på hugget og ble toppscorer for Larvik. For Byåsen gjorde Camilla Herrem en god jobb på kanten,og Tonje Nøstvold fikk også vist frem skuddene sine.  Det var en tøff og jevn kamp hele veien, og jeg ble litt nervøs en periode. Byåsen var i ledelsen et par ganger, men alle vet at Larvik er tøffe. 

Tertnes gjorde jobben mot Oppsal og vant solide 25-14. Morro for Linn Gossè, Stine Skogrand og resten av Tertnes jentene. Det blir en tøff match som venter dem i Spektrum, men håper de kan gi Larvik litt kamp :)  Det er så morro at det blir cupfinale igjen, og jeg skal for 3.året på rad dra å se på. Gleder meg masse masse masse. Vet at jeg får billett i julegave :) Ellers har jeg bestilt ny kamera linse som jeg gleder meg til å teste neste helg i Møbelringen Cup :) Flere som skal dit eller?  

Jeg er så heldig at jeg har noen bekjente håndballfans i Trondheim, så Rikke var så grei å tok noen bilder for meg. Her får dere de: 

 Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar