VM 2013: Tålmodighetsprøven

Nok en ''treningsmatch'' er over, og Norge cruiset inn til en 34-13 seier. Nok en gang startet Norge dårlig, og Paraguya hang godt med i 1.omgangen. Men det skal sies at det ble en tålmodighetsprøve. 

Flere mente at dette var den lengste kampen de har spilt og at tålmodigheten ble satt på en stor prøve. ''Vi sto 5 sekunder i angrep og 2 minutter i forsvar'' sa Tonje Nøstvold/Camilla Herrem til TV2 etter kampen. Thorir mente at dommerne ikke var helt med, og det var jeg enig i. Paraguay fikk være lenge i angrep og trakk ned tempoet veldig mye. Dommerne dømt mye rart i kveld. Straffer i  hytt og pine, flere rare utvisninger og lignende. De la lista litt lavt, og sånt kan ødelegge i avgjørerende kamper. De dømte visst Polen - Spania her om dagen også, og det var heller ikke bra i føge min venninne. 
Isabel Blanco var ikke så flink til å være tålmodig og var kanskje litt overtent. ''Det virket som om hun spilte mot Spania i starten'', sa Randi Gustad etter matchen. Blanco ble nemlig utvist etter knappe 19 minutter. Alle utvisnignene var jeg ikke helt enig i, men den siste var riktig! Ellers fikk Linka en utvisning og mange mente den var feil, men se her: 


Hun er oppi med armene, så det var nok riktig dømt. 

Disse utvisningen hadde ikke så mye å si, for Norge kjørte i fra i slutten av 1.omgang. Nora startet kampen og var avgjørende mot slutten før hvilen, og scoret 3 mål. 
Etter hvilen startet Ida målshowet, før det ble noen feil og bom. Heldigvis hadde vi Silje i mål, så Paraguay klarte ikke å score de første 11 mål. Omgangen ble velidg kjedelig og Norge rotet litt med ballen de gangene de fikk sjansen i angrep. Tiltross for noen feil så scoret de masse også, og det ble tilslutt 34 mål. Er ikke så mye mer å si om kampen, for det var ingen kjempe kamp. Det var snakk om ny målrekord, men den var Norge langt i fra. Thorir sa bare at dette holdt til bronse, så de må spille mye bedre fremover. Norge blir ofte sånn mot svakere lag, og i tillegg spilte de som regel med flest juniorer.i 41 minutter spilte de uten linjespiller, og det var Mari som måtte være reserve. Ble ingen god dag for Mari Molid der altså, men det forventet vel ingen. Hadde de spilt med 1.rekka si, så hadde jeg ikke godtatt 13 mål. Men Thorir prøvde ut litt forskjellig og flere av benksliterne fikk prøve seg. Så sånn sett var det en grei kamp. 

Spillerbørs: 
Katrine Lunde - Spilte ikke
Silje Solberg 6 - En god kamp, redder 3 straffer :)  
Mari Molid 3 - Ble reserven på streken, og det gikk ikke så bra. Slapp seg litt bakover, synes ike det var en kjempe kamp av Mari. 
Stine Bredal Oftedal 6 Fikk litt tillitt i dag, og svarte med å score 4 mål og sette fart. Fin kamp av Stine :) 
Ida Alstad 6 - Fortsetter det gode spillet fra gårsdagen, ble et par bom. Men synes hun var god. 
Tonje Nøstvold 6 BB - Synes Tonje var en av de aller beste i kveld. 4 mål/ 4 skudd og noen av de var kunstmål. 
Karoline Dyhre Breivang - Spilte ikke 
Isabel Blanco 3 - Ble utvist etter 19 min, og var litt overtent. Var ikke enig i alle tre utvisningene, men sånn er det. Ble en ufrivillig pause i kveld. 
Anja Hammerseng - Edin 4 Bommet på non klare sjanser, men hadde to fine mål og noen assist. Skaffet også en straffe. Kan bedre. 
Linn Jørum Sulland 4 Ble noen bom i kveld, men scorer også noen fine mål. Kan bedre hun også.
Veronica Kristiansen - Startet bra, men så bommet hun på tre sjappe. Ikke helt dagen. 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 6 - Fortsetter å scoret, full utteling i kveld. Håper det fortsetter :) 
Nora Mørk 5 Scorer 3 og har flere gode assist. 
Camilla Herrem 6 - Full uttelling i kveld og lekte seg på kanten.  
Sanna Solberg 6 - God dag på kanten hun også. 
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar