VM 2013: Cupspillet er i gang

Cupspillet er i gang, og i går var det duket for åttendelsfinaler. Eller både i går og på søndag. Norge møtte Tsjekkia, og de ble slått 31-21!

Kampen startet som vanlig. 2 mål i mot og en bom. Heldigvis kom jentene raskt til hektene igjen, etter 2 og et halvt minutt satte Camilla Herrem inn et mål. 
Dette ble Norges omgang, og etter min mening jentenes beste omgang hittil. Forsvaret var nok en gang fantastisk, og vi kunne løpe fremover. Også forsvarsspiller Mari Molid fikk med seg to mål i ankomstspillet.  Jentene avsluttet ikke før det sto 19 mål til dem på tavla, og bare 10 hos motstanderne. Før pausen vel og merke. 

Katrine Lunde hadde lite å jobbe med i 1.omgangen, men tok heller ikke så mange når de først kom. Derfor fikk Silje prøve seg i buret etter hvilen, og hun holdt nullen i 6 minutter. Ble noen bommer og feil fremover, men Tonje Nøstvol fikk inn et par baller. Ellers byttet Thorir mye på,  og juniorrekka fikk prøve seg. Det ble mye tull og feil, og det glapp litt bakover når de var på. Thorir tok timeout etter en lang måltørke og sa at hvis jentene ikke holdt planen ble de byttet ut. Det hjalp litt, selv om det ble en lang måltørke. 
Tiltross for en litt dårlig start, så ble den en 31-21 seier og 13 av spillerne kom på scoringslista.

 Spillerbørs: 

Katrine Lunde 2-  På den offisielle statistikken sto hun med 18 %.  10 innslupne, og 2 redninger er ikke helt den Katrine vi er vandt til. 
Silje Solberg 7 - Kommer inn og gjør en kjempe omgang. 52 % på den offisielle statistikken er veldig bra. 
Mari Molid 7 - Blitt Norges nye forsvarssjef, og gjorde en strålende jobb bakover. I tillegg scorer hun to mål, og var god i ankomsten. 
Stine Bredal Oftedal 2 - Gjør feil på feil, og er den eneste uten mål i kampen. Fikk til et par assist mot slutten, men ingen god kamp i går. 
Ida Alstad 6 -  Har et par susere i mål + en flyver igjen. Står også bra bakover 
Heidi Løke 7 - 5 av 5 og er sikker fremover. Skaffer også en straffe
Tonje Nøstvold 6 - Kommer inn og scorer 3 sjappe mål.  Ble et par feil og bom, men det får gå. Hadde også flere fine assist
Karoline Dyhre Breivang 7 - Hennes beste kamp mesterskapet, både fremover og bakover. Bra for Norge
Isabel Blanco 6 - Skaffer 2 straffer og scorer 1. Står også bra bakover. 
Anja Hammerseng - Edin 4 - Kommer inn, uten å gjøre de store greien. Scorer 1 mål g det er det. 
Linn Jørum Sulland 4 - Blir satt i skyggen av Nora og Tonje, scorer på to straffer og har et par assist. Bommer på to sjanser
Veronica Kristiansen 5 - Står bra bakover, og scorer 2 mål. Kan bedre, men var helt grei. 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4 - Blir litt anonym, men scorer 1 mål. Står også grei bakover. 
Nora Mørk 7 -  5 mål på 7 forsøk, og setter fart i spillet. Hun tar ansvar og er farlig når hun skyter. 
Camilla Herrem 4  - Scorer på en av 2. Er anonym på kanten. 
Sanna Solberg 5 - Står bra bakover og setter to. Bommet på to sjanser  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar