Håndball VM oppsummering

Litt sent ute, men bedre sent enn aldri. På tide med en litne oppsummering av spillerne under VM 2013. Som dere vet endte det med en 5.plass på våres jenter, etter at de ble slått ut av Serbia i kvartfinalen. 

 Her er oppsummering og min mening om hvordan de spilte: 

Silje Solberg 7 
Selvom hun fik prøve seg mest mot dårligere motstand så sto hun veldig bra. Fikk også stå mot Tsjekkia i 1/8 finalen, og det gikk strålende. Hadde et veldig godt mesterskap, og det lover bra for fremtiden. Blir spennende å se hvordan det blir når Kari Aalvik Grimsbø kommer tilbake.

Silje Margaretha Solberg

Katrine Lunde Haraldsen 6 
Varierer veldig, men hadde en fantastisk match mot Polen. Var også viktig i åpningskampen med tre strafferedninger, men kan bedre. Ble dessverre en dårlig avslutning på mesterskapet.  

Mari Molid 7 
Denne jenta har tatt ansvar, og jeg vil si at hun har vært en av Norges beste. Har hatt små roller tidligere, og var også ute under både OL og EM i fjor. Kommer tilbake og gjør en strålende jobb bakover. Fikk også bli med litt fremover innemellom og scoret flere fine mål. Bra for Norge som manglet mye rutine i midtforsvaret.  
Mari Kristine Søbstad Molid

Stine Bredal Oftedal 3
Hadde til tider VM i feil og tok ikke så mye ansvar som vi håpet på. Skulle hatt en større rolle nå enn tidligere, men det fikk hun ikke. 

Ida Alstad 6 
Var strålende bakover hele veien, men slet fremover. Mye feil og bom, dessverre. Allikvel var hun Norges beste bakover, og var viktig der sammen med Mari. 

Heidi Løke 6
Startet dårlig, ble skadet og gjorde et fantastisk comeback. Var sikker på streken i de 3/4 siste kampeen. 

Tonje Nøstvold 6
Gjorde comeback etter å ha blitt vraket i fjor. Gjorde flere gode innhopp og var sikrere enn tidligere. Synes det var veldig gøy å se på Tonje i dette mesterskapet. 
Tonje Nøstvold

Karoline Dyhre Breivang 5 
Ble ikke det store mesterskapet for våres kaptein. Pleier å være god når det virkelig gjelder, men slet litt i kvartfinalen. Glapp litt bakover, og slet med å treffe målet. 

Isabel Blanco 5 
Gjorde comeback etter 5 år, og gjorde det så som så. Var sikker fra streken og skaffet straffer, men slet noen ganger bakover. Spesielt i kvartfinalen fikk hun det ikke helt til å stemme. Dro også på seg et rødt kort mot Paraguay etter 18 minutter. 

Anja Hammerseng - Edin 5
Gjorde noen gode innhopp, men fikk lite spilletid. Ble ikke så mye mål, og klarte ikke å og det siste lille ekstra for å ''redde'' Norge.
 
 Linn Jørum Sulland 6
I forhold til det hun viste før mesterskapet så var det veldig bra, men bommet fortsatt litt for mye. Var en større trussel tidligere. 

Veronica Kristiansen 5
Lite spilletid i hennes debutmesterskap, men da hun først fikk sjansen så gjorde hun det bra. Godjent.  

Linn - Kristin Riegelhuth Koren 4
Startet dårlige, men kom seg etterhvert. Fikk lite og jobbe med, og kan mye bedre. Sviktet helt i kvartfinalen mot Serbia.
Slet også litt bakover til tider.

Nora Mørk 7 
Mesterskapscomeback og toppscorer med 25 mål. Kommer inn og gjør en forskjell, er rett på mål og uredd. Tar noen merkelige sjanser innemellom, men alt i alt Norges beste i mesterskapet. 

Nora Mørk

Camilla Herrem 4
Rutinen hjalp ikke henne, og det ble uvanlig mye bom. Kom med i troppen istedet for Linn Gossè pga rutine, men den hjalp lite. Sviktet, som Koren, mot Serbia da det skulle avgjøres.

Sanna Solberg 5 
Kom bedre ut av det enn Herrem. Beste kantspilleren i forsvar, selv om det ble en del bom etter en god start.  

Sanna Charlotte Solberg


Senere i kveld kommer ''Månedens spiller'' nominerte :)  

Enig/Uenig i mine vurderinger?  

Én kommentar


Elise
-02.01.2014 kl:18:58


Ganske så enig :)

Skriv en ny kommentar