Toppoppgjør og minnemarkering

I morgen er det duket for toppoppgjør i Champions League. Larvik møter Gyør på hjemmebane, og dette er en viktig kamp etter lørdagens tap. Også for Gyør er det vikitg med poeng, de mistet et mot Budcnost i helgen, oppgjøret endte 23-23. 
Det er ikke bare kamp mellom lagene, men også flere kamper i kampen: Strekene skal kjempe. Heidi Løke er tilbake på gammel hjemmebane og får tøff konkurranse. 
Det er litt usikker med Isabel enda, jeg har ikke hørt noe om hvordan det går med henne etter skulderskaden.
Hvis ikke Isa blir med, så blir det en ren søskenduell (hvis Lise er klar etter fingerskaden) . Anita Gørbitz - Ungarns stjernespiller. 
Anja Edin - Kan være med å snu en kamp hvis det går veien, men mot Krim hadde hun ikke dagen. Vi får håpe hun får en revanjs i morgen. 


Keeperduellen - den er alltid vikitg. Cecilie og Katrine er keepere i verdensklasse, men hvem vinner?
Cecilie har vært ute lenge, men sto visst greit mot Krim i helgen. Tiltross for tap. 


Nora har kommet tilbake med et brak denne sesongen, men får tøff match av Katarina Bulatovic. (bilde er fra hennes tid i Buducnost). 

Alle bildene er tatt av meg :) 


I tillegg skal Karl Erik Bøhn minnes, han var delaktig i begge klubbene. Han var en del av Larvik fra 2002 til 2011 og bidro til Larviks sterke prestasjoner, spesielt ute i Europa. Selv om det ble litt kluss mellom han og klubben i årskifte 2010/2011 har han vært en viktig brikke for klubben. Alle spillerne ga han en minnebok før han gikk bort, og jeg leste i et intervju at han rakk å lese alle på lørdagen før han gikk bort.  Dette satte han visst veldig god pris på. Klubben har også uttrykt at KEB betydde veldig mye for klubben og at de mistet en god venn på søndag.
Han var i Gyør i 4 måneder før han tok over det ungarnske landslaget.  Selv om han ikke ble så lenge i Gyør så satte han sitt preg på laget, og blant annet Gyør stjerne Anita Gørbitz satte stor pris på KEB. Han ledet også Ungarn til EM bronse i 2012, og jeg var så utrolig heldig å få med meg dette i Serbia. Dette var en stor prestasjon av laget, og KEB som ledet dem :)  

I samarbeid med Kreftforeningen skal han hedres med både video, minneord og et minutts stillhet. Du kan lese om markeringen HER
Jeg skulle så gjerne ha vært der, men jeg må dessverre jobbe. Sånn er det noen ganger, dessverre. Jeg håper ihvertfall det blir en verdig markering og en god kamp for klubben i mitt hjerte. 


 Lagene møttes fire ganger forrige sesong og da tapte Larvik alle gangene. Kan det snu denne sesongen? 

Larvik - Gyør klokken 20:00 på TV2 sportskanalen og TV2 sumo 

2 kommentarer


Sanna Fjeld
-06.02.2014 kl:20:48


Det kommer til å bli spennende! Det er utrolig trist dette meg Karl Erik Bøhn. Kondolerer
Larvik (og Norge) - håndball
-06.02.2014 kl:22:31


Sanna Fjeld: Det blir nok en spennende match ja :)

Det er veldig trist ja :(

Skriv en ny kommentar